• Vores Kunder Siger:

  “Jeg havde en rigtig god oplevelse til mit photoshoot i Rødovre. Jeg følte mig afslappet og tilpas. Det var alt sammen meget professionelt.
  Ville helt klart anbefale Ian som fotograf.”

  “Ian tog nogle virkelige gode billeder før, under og efter vielsen og sørgede for at gøre vores dag uforglemmelig, og vil helt sikkert være en fotograf jeg anbefaler andre.”

  “….. Ian er meget sympatisk og empatisk og vi havde ingen kvaler ved at vælge ham som fotograf. Fra start var Ian super engageret over vi skulle giftes og det gav en kæmpe ro hos os, og vi kunne derfor koncentrere os om at planlægge resten.”

  “Alle gæsterne følte sig tilpas i hans selskab og vigtigst af alt gjorde vi, som brudepar, det også.”

  “Selve bryllupsportrætterne var fantastisk sjove at få taget. Ian har en yderst humoristisk sans som kan lette den smule anspændthed, man har, på sådan en dag.”

  Ian Fotograf i København har vores varmeste anbefalinger til at forevige de minder, som man har allerkærest.”

  “Ian er en fotograf i Rødovre med stor passion for det han laver, hvilket skinner tydeligt igennem. Han ligger meget energi i at yde en formidabel service og imødekommer ønsker og behov. Yderst fleksibel, god til børn og et skønt menneske at have omkring sig.

  “Super god oplevelse i København med dig som fotograf. Meget fleksibel i forhold til sted, havde brød med så William kunne fodre ænder. Du flyttede med hvor William var så du fangede øjeblikke der var virkelige og ikke opstillede – præcis hvad vi ville have i vores billeder. Du super god til børn og var kreativ med omgivelserne. Alt i alt en kanon oplevelse der gav virkelig gode billeder. Absolut ikke sidste gang vi bruger dig.”

  “Ian har, som fotograf, givet os den bedste service fra start til slut! Ian fulgte vores datter i kirken ved hendes dåb, og fik taget nogle fantastiske billeder. Det er bestemt ikke sidste gang, vi bruger IN foto.”

  “Vi har brugt IAN Foto til at få taget nogen familie billeder. Vi har været super tilfredse med hans måde at håndtere os på, som hans kunder. Han er utrolig imødekommende og hans personlighed bærer meget præg af at han er uddannet pædagog. Han er fantastisk til børn. Han har givet os nogen billeder som vi vil gemme resten af vores liv. Vi er meget tilfredse med behandling, kvalitet og pris. Tak Ian.”

  “Rigtig god stemning og super sød, pædagogisk og dygtig fotograf! Kan varmt anbefales.

  “Vi syntes at du var meget glad, sjov og mest af alt professionel. Vi vil både bruge og anbefale dig en anden gang! ”

  “God fotograf, dejlig stemning og super pædagogisk.”

  “Super service fra start til slut. Billederne er perfekte! Tak……”

bryllupsfotograf I københavn

Bryllupsfotografering

Booker du IN Foto som fotograf til et bryllup er du i trygge hænder. Du skal koncentrere dig om de mange andre ting der også skal på plads for at få den fantastiske dag som du drømmer om.

Jeg gør mit yderste for, at kundens ønsker og forventninger imødekommes.

Et forløb omkring booking af fotograf til brylluppet ser ofte således ud:

Frieriet:

Der er blevet sagt ”ja”, for ellers ville der ikke være behov for en fotograf. Jeg fotograferer i øvrigt gerne frieriet.

Planlægning:

Alle de praktiske gøremål, herunder valg af fotograf. Mange brudepar har overvejelser om, at få en onkel/bekendt til at stå for fotograferingen. Gode billeder kræver mange ting og jeg ville som brudepar overveje meget nøje om det er værd at spare penge på en fotograf og om onkel/den bekendte magter opgaven. Vær opmærksom på, at visse datoer er meget eftertragtede og book derfor fotografen så tidligt i processen som muligt.

 

Fotograf kontaktes:

Kontakten foretages ofte, telefonisk eller via mail, efter besøg på fotografens hjemmeside eller efter anbefaling fra familie/venner.

Formøde:

Jeg mødes altid med brudeparret for, at lytte til brudeparrets planer og ønsker for den store dag. Jeg spørger ind til en række praktiske ting og forventningsafstemmer med brudeparret. Vi gennemgår betingelserne for fotografering og herunder også betaling. (Se priser her – link indsættes).

Jeg fortæller om mine erfaringer og ønsker jeg har til brudeparret, herunder at tale med præsten om gældende retningslinjer for fotograferingen, samt at familie og venner gerne må meddeles at der er en professionel fotograf tilstede og at det primært er mig der tager billeder i kirken.

 

Fortsat kontakt:

Jeg holder løbende kontakt med brudeparret og modtager informationer om ændringer i programmet for dagen.

Besøg i kirken:

Jeg besøger kirken eller stedet hvor vielsen skal foregå, for at få en idé om lysforhold samt hvilke placeringer jeg som fotograf skal bruge, for at kunne levere de bedst mulige billeder. Brudeparret er velkommen til, at deltage og ellers videreformidler jeg mine ønsker til dem.

Besøg på lokation:

Jeg altid den/de lokations som brudeparret ønsker at få taget billeder ved. Herved bliver der klarhed over de specifikke ønsker som brudeparret har til Deres bryllupsportrætter. På denne måde skabes der klarhed over hvor og hvordan billederne ønskes samt det giver en idé om hvor meget tid der skal bruges, så en tidsplan kan udarbejdes.

 

Fortsat kontakt:

Kontakten holdes og brudeparret får ofte til opgave, at tale med præsten omkring retningslinjer for fotografering i forbindelse med vielsen og videreformidler til mig.

Et par dage inden vielsen:

Jeg skriver inden vielsen til brudeparret, for at høre om alt er som det skal være.

 

Vielsen:

Jeg ankommer til kirken i god tid og taler med kirketjener og præst omkring mine ønsker for fotograferingen og hvilke retningslinjer der er fra præstens side. Ofte kan jeg som fotograf få friere rammer ved, at præsentere mig og berolige præsten om, at jeg respekterer retningslinjerne.

Jeg har en række pakker for fotografering af bryllup og de kan læses her. (Link indsættes)

 

Jeg er dog ikke låst fast af disse pakker, da der ikke er to bryllupper der er ens og de skal ses som en rettesnor frem for den skræddersyede løsning som alle brudepar der booker IN Foto modtager. Husk at bryllupsdagen er “once in a lifetime” og ikke kan gøres om, så værn om dine minder og sørg for at vælge en dygtig fotograf – Fordi minder betyder alt……

Bryllupper vi har taget billeder til

Bryllup Elisabeth & Nicklas og barnedåb for Alma i Sædder Kirke

Jeg blev kontaktet af brudgommen der fortalte, at de gerne ville høre om jeg ville forevige den store dag. Jeg tog hjem og holdt formøde med brudeparret og fik hørt omkring de ønsker og forventninger de havde til at der skulle være fotograf til at forevige Deres store dag. Gæsterne var inviteret til barnedåb i…

Bryllup Michelle & Simon

Jeg havde fornøjelsen af, at fotografere et dejligt bryllup på en meget varm sommerdag. Simon kontaktede mig, da han havde fået anbefalet af en kollega at bruge IN Foto til at forevige den store dag. Jeg havde været på forbesøg i Glostrup Kirke hvor vielsen skulle foregå og det er en dejlig kirke at fotografere…

Bryllup Camilla & Mike

Camilla & Mike……………. Et fantastisk sommerbryllup………….. Jeg havde den udsøgte fornøjelse af, at være fotograf ved denne fantastiske begivenhed. Parret og jeg havde afholdt et formøde, hvor vi havde talt om Deres ønsker og forventninger til de fotografier de gerne ville have af den store dag. På formødet, fik parret “lektier” for, de skulle finde…

Bryllup Signe & Michael

Heldags bryllup: Signe og Michael henvendte sig tidligere på året og forespurgte på muligheden for, at jeg kunne fotografere Deres bryllup. Signe havde fået mig anbefalet af hendes frisør, som havde været gæst ved et barnedåb hvor jeg havde været fotograf. Lækkert at blive anbefalet af andre, det er for mig den fornemmeste hæder man…

Bryllup Mille & Michael

Jeg havde den udsøgte fornøjelse af, at forevige Mille & Michaels stor dag. Jeg blev ringet op et dage inden brylluppet og forespurgt om jeg ville forevige den store dag. De havde allerede en fotograf, men han/hun kunne lige pludselig ikke hele dagen alligevel og de havde fået mig anbefalet af en ven. Jeg sprang…

Eik & Martin

Jeg havde den store fornøjelse af, at være fotograf ved dette fantastiske bryllup. Brudeparret ønskede at afholde Bryllup i egen have. Parret er dansk/islandsk og familie fra begge lande var samlet på denne dag. Jeg var med til forberedelserne og fulgte bruden i hendes forberedelser frem mod vielsen. Præsten var en islandsk præst med base…

Skal I bruge en fotograf, til at forevige Jeres store dag?

Så tryk her for at kontakte os. eller ring på telefon 50744970