• Vores Kunder Siger:

  “Jeg havde en rigtig god oplevelse til mit photoshoot i Rødovre. Jeg følte mig afslappet og tilpas. Det var alt sammen meget professionelt.
  Ville helt klart anbefale Ian som fotograf.”

  “Ian tog nogle virkelige gode billeder før, under og efter vielsen og sørgede for at gøre vores dag uforglemmelig, og vil helt sikkert være en fotograf jeg anbefaler andre.”

  “….. Ian er meget sympatisk og empatisk og vi havde ingen kvaler ved at vælge ham som fotograf. Fra start var Ian super engageret over vi skulle giftes og det gav en kæmpe ro hos os, og vi kunne derfor koncentrere os om at planlægge resten.”

  “Alle gæsterne følte sig tilpas i hans selskab og vigtigst af alt gjorde vi, som brudepar, det også.”

  “Selve bryllupsportrætterne var fantastisk sjove at få taget. Ian har en yderst humoristisk sans som kan lette den smule anspændthed, man har, på sådan en dag.”

  Ian Fotograf i København har vores varmeste anbefalinger til at forevige de minder, som man har allerkærest.”

  “Ian er en fotograf i Rødovre med stor passion for det han laver, hvilket skinner tydeligt igennem. Han ligger meget energi i at yde en formidabel service og imødekommer ønsker og behov. Yderst fleksibel, god til børn og et skønt menneske at have omkring sig.

  “Super god oplevelse i København med dig som fotograf. Meget fleksibel i forhold til sted, havde brød med så William kunne fodre ænder. Du flyttede med hvor William var så du fangede øjeblikke der var virkelige og ikke opstillede – præcis hvad vi ville have i vores billeder. Du super god til børn og var kreativ med omgivelserne. Alt i alt en kanon oplevelse der gav virkelig gode billeder. Absolut ikke sidste gang vi bruger dig.”

  “Ian har, som fotograf, givet os den bedste service fra start til slut! Ian fulgte vores datter i kirken ved hendes dåb, og fik taget nogle fantastiske billeder. Det er bestemt ikke sidste gang, vi bruger IN foto.”

  “Vi har brugt IAN Foto til at få taget nogen familie billeder. Vi har været super tilfredse med hans måde at håndtere os på, som hans kunder. Han er utrolig imødekommende og hans personlighed bærer meget præg af at han er uddannet pædagog. Han er fantastisk til børn. Han har givet os nogen billeder som vi vil gemme resten af vores liv. Vi er meget tilfredse med behandling, kvalitet og pris. Tak Ian.”

  “Rigtig god stemning og super sød, pædagogisk og dygtig fotograf! Kan varmt anbefales.

  “Vi syntes at du var meget glad, sjov og mest af alt professionel. Vi vil både bruge og anbefale dig en anden gang! ”

  “God fotograf, dejlig stemning og super pædagogisk.”

  “Super service fra start til slut. Billederne er perfekte! Tak……”

Og for at gå videre har faktisk 80% af mænd med erektil dysfunktion et sundhedsmæssigt problem, der udløste dysfunktionen.https://www.bleuepil.com/facteurs-psychologiques.html I dette tilfælde er dette symptomer på en relativt alvorlig sygdom, der kræver passende medicinsk behandling.

Erektionsforstyrrelser uden sundhedsmæssige problemer

Og for at gå videre har faktisk 80% af mænd med erektil dysfunktion et sundhedsmæssigt problem, der udløste dysfunktionen.https://www.bleuepil.com/facteurs-psychologiques.html I dette tilfælde er dette symptomer på en relativt alvorlig sygdom, der kræver passende medicinsk behandling.

Konfirmations fotografering

Konfirmation:

At blive eller have et barn der skal konfirmeres er en af livets store mærkedage. De unge mennesker glæder sig og forældrene kan ofte slet ikke forstå at deres lille guldklump, ikke længere er så lille – det er faktisk slet ikke til at forstå hvor tiden er blevet af.

Konfirmationen er ofte den største enkeltstående livsbegivenhed for den unge indtil nu i livet og der bliver lagt mange kræfter i at det skal være en uforglemmelig dag. Konfirmationsforberedelse, indkøb af kjole & tilbehør, hvem skal have invitationer, finde en lokation hvor festen skal holdes, blive enige om en menu, bordplan, hvilke drikkevarer skal der være, indkøb, pynte, borddækning, madlavning og tusinde andre ting.

Booking af fotograf:

Alle sejl sættes for at det skal blive en vidunderlig dag – og mit spørgsmål er om en sådan dag ikke fortjener at blive foreviget med billeder som yder den retfærdighed?

Jeg har stor erfaring i, at fotografere i Rødovre, København, Storkøbenhavn – faktisk på hele Sjælland. Jeg tager gerne til resten af landet, såfremt kunden ønsker dette.(Link til arbejde indsættes)

Fotografering har jeg ikke nævnt og datoen for konfirmationen ligger LANGT ude i fremtiden, MEN den kommer hurtigere end du regner med. Mit råd er at sørge for, at booke en fotograf i god tid – da mange skal konfirmeres de samme datoer. Jeg bliver ofte booket over et år i forvejen.

Sådan ser et forløb med konfirmationsfotografering typisk ud:

Kontakt:

Jeg bliver kontaktet af kunden via mail, eller telefonisk. Jeg modtager praktiske informationer vedrørende dato, kirke, tidspunkt m.m. for den kirkelige handling. Vi drøfter også eventuelle ønsker om, at få taget billeder ud over den kirkelige handling. Jeg noterer ønsker og vender tilbage med en beskrivelse af det vi har talt om, samt en pris for dette.

Kunden accepterer tilbuddet og bookingen er bekræftet. Tryk for kontakt 

Besøg i kirken:

Jeg tager på for-besøg i kirken for, at danne mig et overblik over opgaven samt hvilket udstyr jeg skal bruge for at kunne løse opgaven optimalt. Jeg får en idé om, hvilke placeringer der vil være optimalt i forhold til fotografering i kirken. Ofte må der kun fotograferes under ind- og udmarch, dette er noget præsten bestemmer og jeg efterlever altid de udstukne regler. Jeg vender tilbage, med mine observationer og ønsker omkring fotografering i kirken og giver en opgave til konfirmanden/forældrene om at undersøge hvilke regler der gælder.

Konfirmationsdagen:

Jeg ankommer i god tid til kirken og får taget stemningsbilleder inden- og udenfor kirken. Jeg taler med kirketjeneren omkring eventuelle ændringer, konfirmandens placering samt hvilke regler der gælder for fotografering – om muligt gør jeg det samme med præsten. Jeg får oftere lov til mere, af præsten når der er talt med ham/hende.

Jeg tager billeder af familie og venner der ankommer i kirken og finder deres pladser.

Jeg tager billeder af indmarch og hvis det tillades også af selve konfirmationen. Udmarchen fotograferes og efterfølgende lykønskninger fra venner og familie.

Jeg opfordrer altid til, at få taget et fællesbillede af alle dem der var med i kirken og ved for-besøget i kirken har jeg fundet et egnet sted.

Jeg tager billeder i alle tænkelige kombinationer med konfirmanden sammen med familie og venner.

Konfirmationsportrætter:

I samarbejde med familien er der fundet et sted hvor vi kan tage portrætter af konfirmanden, det kan være et særligt sted som betyder noget særligt for familien. Jeg modtager gerne ønsker til, hvad der ønskes og jeg er særdeles lydhør overfor konfirmandens ønsker – da det er hans/hendes store dag. Har konfirmanden ønske om, at have andre end forældre og søskende med på billederne så kan dette selvfølgelig også lade sig gøre. Jeg vil gerne skabe billeder, der gengiver konfirmandens personlighed.

Reception & fest:

Jeg kommer gerne med et tilbud på, at være med som fotograf efter konfirmationsportrætterne. Få en dejlig serie billeder der gengiver den dejlige dag og stemningen.

Redigering af billeder:

Jeg udvælger først ved grovsortering de billeder der er kandidater til, at blive arbejdet videre med.

Processen herefter er at vælge de skarpeste og bedste motiver, hvis der eksempelvis er lavet en bestemt opstilling og der er mange dubletter.

Du kan som kunde være sikker på, at jeg ikke fravælger billede – som ville give mening at aflevere til kunden.

Nu starter den egentlige redigering ud fra den stil, som jeg har som fotograf og her er det vigtigt som kunde – at du har kigget på fotografens portfolie/hjemmeside for at se om det er nogle billeder du ville kunne blive glad for.

Jeg leverer alle redigerede på et online galleri, hvorfra alle billeder kan downloades i fuld opløsning. Jeg konverterer gerne billederne, så der også er en sort/hvid udgave, når det giver mening. Forventet maksimal redigeringstid er 2 uger for samtlige billeder, men jeg leverer et par filer dagen efter, så der er billeder til brug på sociale medier.

Høj kvalitet og glade Kunder

trustpilot

Konfirmation Izabella

Jeg havde den udsøgte fornøjelse af at fotografere konfirmandinden på denne store dag. Konfirmationen blev afholdt i Islev kirke, en kirke opført i 70´erne. Kirken er ikke indrettet som de fleste andre kirker og er overraskende mørk. En kirke som stiller store krav til fotografens udstyr – heldigvis har jeg kameraer som sagtens kan lave…

Konfirmation

Jeg havde den udsøgte fornøjelse af, at være fotograf ved denne fantastiske konfirmation. Kirken var tæt pakket og temperaturen oversteg de 25-30 grader, så der var en lun oplevelse for konfirmanderne og de mange fremmødte. Efter kirken fik konfirmanderne hilst på familie og venner og vi fik taget familieportrætter. Konfirmanden blev hentet i en limousine…

Konfirmation

Jeg havde fornøjelsen af, at fotografere denne unge konfirmandinde på hendes store dag. Jeg var klar ved kirken i god tid og fotograferede efter præstens anvisninger IKKE under selve den kirkelige handling. Jeg respekterer og overholder ALTID præstens regler, for fotografering i kirken – kan dog som fotograf godt blive lidt ærgerlig over at det…

Konfirmation i Rødovre Kirke

Jeg havde den udsøgte fornøjelse at, at fotografere Signe – ved hendes konfirmation. Vejret var ikke med os og vi måtte tage billeder i kirken efter konfirmationen – et par af dem kan ses i denne serie. Signe er en fantastisk pige, som jeg har kendt siden hun var helt lille – hun er så…

Konfirmation

Jeg havde den store fornøjelse af, at være fotograf i forbindelse med en fantastisk konfirmation. Jeg mødte, som jeg plejer, op i god tid – for at få nogle billeder af familien som ankom til kirken – men også for at få en samtale med kirketjeneren om hvordan præsten havde det med at der blev…

Konfirmation 19.Maj

   

Skal I bruge en fotograf, til at forevige Jeres store dag?

Tryk her for at kontakte os, eller ring på telefon 50744970