• Vores Kunder Siger:

  “Jeg havde en rigtig god oplevelse til mit photoshoot i Rødovre. Jeg følte mig afslappet og tilpas. Det var alt sammen meget professionelt.
  Ville helt klart anbefale Ian som fotograf.”

  “Ian tog nogle virkelige gode billeder før, under og efter vielsen og sørgede for at gøre vores dag uforglemmelig, og vil helt sikkert være en fotograf jeg anbefaler andre.”

  “….. Ian er meget sympatisk og empatisk og vi havde ingen kvaler ved at vælge ham som fotograf. Fra start var Ian super engageret over vi skulle giftes og det gav en kæmpe ro hos os, og vi kunne derfor koncentrere os om at planlægge resten.”

  “Alle gæsterne følte sig tilpas i hans selskab og vigtigst af alt gjorde vi, som brudepar, det også.”

  “Selve bryllupsportrætterne var fantastisk sjove at få taget. Ian har en yderst humoristisk sans som kan lette den smule anspændthed, man har, på sådan en dag.”

  Ian Fotograf i København har vores varmeste anbefalinger til at forevige de minder, som man har allerkærest.”

  “Ian er en fotograf i Rødovre med stor passion for det han laver, hvilket skinner tydeligt igennem. Han ligger meget energi i at yde en formidabel service og imødekommer ønsker og behov. Yderst fleksibel, god til børn og et skønt menneske at have omkring sig.

  “Super god oplevelse i København med dig som fotograf. Meget fleksibel i forhold til sted, havde brød med så William kunne fodre ænder. Du flyttede med hvor William var så du fangede øjeblikke der var virkelige og ikke opstillede – præcis hvad vi ville have i vores billeder. Du super god til børn og var kreativ med omgivelserne. Alt i alt en kanon oplevelse der gav virkelig gode billeder. Absolut ikke sidste gang vi bruger dig.”

  “Ian har, som fotograf, givet os den bedste service fra start til slut! Ian fulgte vores datter i kirken ved hendes dåb, og fik taget nogle fantastiske billeder. Det er bestemt ikke sidste gang, vi bruger IN foto.”

  “Vi har brugt IAN Foto til at få taget nogen familie billeder. Vi har været super tilfredse med hans måde at håndtere os på, som hans kunder. Han er utrolig imødekommende og hans personlighed bærer meget præg af at han er uddannet pædagog. Han er fantastisk til børn. Han har givet os nogen billeder som vi vil gemme resten af vores liv. Vi er meget tilfredse med behandling, kvalitet og pris. Tak Ian.”

  “Rigtig god stemning og super sød, pædagogisk og dygtig fotograf! Kan varmt anbefales.

  “Vi syntes at du var meget glad, sjov og mest af alt professionel. Vi vil både bruge og anbefale dig en anden gang! ”

  “God fotograf, dejlig stemning og super pædagogisk.”

  “Super service fra start til slut. Billederne er perfekte! Tak……”

Og for at gå videre har faktisk 80% af mænd med erektil dysfunktion et sundhedsmæssigt problem, der udløste dysfunktionen.https://www.bleuepil.com/facteurs-psychologiques.html I dette tilfælde er dette symptomer på en relativt alvorlig sygdom, der kræver passende medicinsk behandling.

Erektionsforstyrrelser uden sundhedsmæssige problemer

Og for at gå videre har faktisk 80% af mænd med erektil dysfunktion et sundhedsmæssigt problem, der udløste dysfunktionen.https://www.bleuepil.com/facteurs-psychologiques.html I dette tilfælde er dette symptomer på en relativt alvorlig sygdom, der kræver passende medicinsk behandling.

Auktion: Nu kan du sikre dig et unikt og signeret Lars Eller-foto

lars eller
 1. august 2018 blev en uforglemmelig dag. For Rødovre, for dansk ishockey og ikke mindst for Stanley Cup-vinderen Lars Eller, der den dag bragte Stanley Cup-trofæet i Rødovre.

Der blev taget tusindvis af billeder og et af de flotteste stod fotograf Ian Asger Blohm Nielsen for.

Det unikke sort-hvide billede, hvor Lars Eller sidder i bilen og løfter trofæet på vej i triumftoget ned gennem Rødovres gader, er blevet rost adskillige gange siden augustdagen i Rødovre, og det kan nu blive dit.

I samarbejde med Lars Eller, Ellers familie og Kailow Graphic A/S har Ian Asger Blohm Nielsen nemlig besluttet at sætte et signeret eksemplar af billedet på auktion.

Købssummen doneres ubeskåret til Lars Eller fonden.

– Det er ikke blot Lars Eller og trofæet, der gør billedet godt i mine øjne. Også baggrunden med de smilende og jublende fans, er et bevis på, hvor meget Lars Ellers triumf betød for danskerne og ikke mindst hans rødder i Rødovre.

– Det vil jeg gerne give videre og samtidig støtte et godt formål, siger fotograf Ian Asger Blohm Nielsen.

Der bliver kun trykt tre eksemplarer, og billedet, der kommer på auktion, er det eneste, der kommer ud i handel.

Lars Eller signerer billedet, når han kommer hjem til Danmark i sommerferien. Tid og sted aftales med køberen.

Billedet, der er på auktion, er nummer 1 af 3 i en serie med samme motiv.

Printet er i Sort/hvid i målene 140x100cm, monteret på plade, foretaget af Kailow Graphic A/S.

 

Auktionen kører i 3 uger, fra 12/2-19 kl. 19.00 til 5/3-19 kl. 19.00.

Hør Lars Eller fortælle om auktionen her:

[KGVID]https://ianfoto.dk/wp-content/uploads/2019/02/Lars-Eller.mov[/KGVID]

Højeste bud modtaget modtaget lige inden udløb.

kr. 9999, Rødovre Mighty Bulls & Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub

 

Tak til alle der har budt.

Således afgives et bud:

Udfyld nedenstående formular og send – når buddet er registreret, sendes e-mail med bekræftelse på buddet. Ved bud på samme beløb er det først afgivne bud der tæller. Højeste afgivne og bekræftede bud, vil fremgå af denne side.

Indtast venligst din email