• Vores Kunder Siger:

  “Jeg havde en rigtig god oplevelse til mit photoshoot i Rødovre. Jeg følte mig afslappet og tilpas. Det var alt sammen meget professionelt.
  Ville helt klart anbefale Ian som fotograf.”

  “Ian tog nogle virkelige gode billeder før, under og efter vielsen og sørgede for at gøre vores dag uforglemmelig, og vil helt sikkert være en fotograf jeg anbefaler andre.”

  “….. Ian er meget sympatisk og empatisk og vi havde ingen kvaler ved at vælge ham som fotograf. Fra start var Ian super engageret over vi skulle giftes og det gav en kæmpe ro hos os, og vi kunne derfor koncentrere os om at planlægge resten.”

  “Alle gæsterne følte sig tilpas i hans selskab og vigtigst af alt gjorde vi, som brudepar, det også.”

  “Selve bryllupsportrætterne var fantastisk sjove at få taget. Ian har en yderst humoristisk sans som kan lette den smule anspændthed, man har, på sådan en dag.”

  Ian Fotograf i København har vores varmeste anbefalinger til at forevige de minder, som man har allerkærest.”

  “Ian er en fotograf i Rødovre med stor passion for det han laver, hvilket skinner tydeligt igennem. Han ligger meget energi i at yde en formidabel service og imødekommer ønsker og behov. Yderst fleksibel, god til børn og et skønt menneske at have omkring sig.

  “Super god oplevelse i København med dig som fotograf. Meget fleksibel i forhold til sted, havde brød med så William kunne fodre ænder. Du flyttede med hvor William var så du fangede øjeblikke der var virkelige og ikke opstillede – præcis hvad vi ville have i vores billeder. Du super god til børn og var kreativ med omgivelserne. Alt i alt en kanon oplevelse der gav virkelig gode billeder. Absolut ikke sidste gang vi bruger dig.”

  “Ian har, som fotograf, givet os den bedste service fra start til slut! Ian fulgte vores datter i kirken ved hendes dåb, og fik taget nogle fantastiske billeder. Det er bestemt ikke sidste gang, vi bruger IN foto.”

  “Vi har brugt IAN Foto til at få taget nogen familie billeder. Vi har været super tilfredse med hans måde at håndtere os på, som hans kunder. Han er utrolig imødekommende og hans personlighed bærer meget præg af at han er uddannet pædagog. Han er fantastisk til børn. Han har givet os nogen billeder som vi vil gemme resten af vores liv. Vi er meget tilfredse med behandling, kvalitet og pris. Tak Ian.”

  “Rigtig god stemning og super sød, pædagogisk og dygtig fotograf! Kan varmt anbefales.

  “Vi syntes at du var meget glad, sjov og mest af alt professionel. Vi vil både bruge og anbefale dig en anden gang! ”

  “God fotograf, dejlig stemning og super pædagogisk.”

  “Super service fra start til slut. Billederne er perfekte! Tak……”

Nyheder

Billeder fra B.77 Jubilæums Cup i fodbold.

Den lokale fodbold klub holdt Jubilæums Cup i anledning af at foreningen fyldte 40 år. 4 hold deltog i turneringen: B.77, Avarta2, Islev Vikings & Brøndby I.F.3 – alle spillede mod alle over 3 datoer og resultaterne magede det således at værterne fra B.77 skulle møde Brøndby I.F.3 i finalen på Valhøj Skole´s græsbane. Jeg var tilstede og tog billeder og fik i samme anledning testet noget udstyr. Værtsklubben har modtaget link til billeder fra kampene og der har været stor tilfredshed med billederne fra alle impilcerede hold. Jeg fotograferer en del sport, men tager også mange andre typer billeder – herunder bryllups foto.

Se billederne på nedenstående link:

https://ianfoto.shootproof.com/gallery/4770252/

 

Read more →

Fotograf i Rødovre & København

Jeg har den stor fornøjelse af som fotograf, at have mange sjove, spændende, udfordrende og givende opgaver sammen med mine kunder. Mine opgaver spænder virkelig vidt fra begravelse til Bryllup over sport til koncerter. Jeg bliver aldrig træt af at fotografere og jeg er helt vild med, at se de følelser som billeder kan fremkalde. Forleden dag sad jeg og redigerede nogle billeder fra en opgave og tog mig selv i, at have en tåre siddende i øjenkrogen og med min erfaring så ved jeg at hvis et billede kan fremkalde en sådan reaktion hos mig – så bliver kunden MEGET glad for billederne.

Jeg bruger en del tid på hele tiden at dygtiggøre mig, til gavn for mine kunder – jeg holder mig udstyr ajour og investerer en del i at have det rigtige udstyr som passer til opgaven.

Jeg brænder for, at give kunden en god oplevelse og gør jeg det så får jeg det fornemmeste hædersbevis man kan få: En anbefaling, samt tilbagevendende kunder – dem har jeg mange af, både anbefalinger (Kan ses yderst til venstre) og tilbagevendende kunder.

Jeg har udviklet kundeoplevelsen og er gået fra udlevering af private kunders billeder på en USB-stick, til at lave et online galleri – med kode – samt mulighed for download af alle billeder i fuld opløsning. Ved udlevering af gode, redigerede filer adskiller IN foto sig fra mange af de øvrige fotografer, som vil have betaling for de elektroniske filer – min holdning er at de hører hjemme hos kunden og at jeg ingen glæde har af billederne på min harddisk.

Jeg er begyndt at tilbyde print til mine kunder i størrelser op til A3+ i professionel kvalitet og det er der flere der er begyndt at benytte sig af.

Jeg er klar på flere spændende og udfordrende opgave så tøv ikke med at kontakte IN foto. Jeg dækker som fotograf Rødovre, København og sjælland – men har også haft opgaver i Sverige.

“Fordi minder betyder alt”

Read more →

Rødovre Mighty Bulls

Jeg har den udsøgte fornøjelse af og til at fotografere holdet Rødovre Mighty Bulls, som spiller i Danmarks fornemmeste ishockeyrække Metalligaen.

I forbindelse med at Rødovre har skrevet kontrakt med en ny målmand, var jeg tilstede i hallen da Stefan Ridderwall havde sin første træning sammen med hans nye holdkammerater.

Mighty Bulls forespurgte om det var muligt, at låne et billede af mig og det kunne de naturligvis.

http://www.mightybulls.dk/saa-gaar-vi-saa-smaat-igang/

Read more →

Nyt studie – bedre faciliteter og nye muligheder

Pr. 1.April 2015, kan kunder tilbydes fotografering i professionelt studie. I studiet er der lækre faciliteter, f.eks. et område hvor der kan lægges make-up eller ordnes hår – noget make-up artister ofte efterspørger. I dette studie er der også toilet faciliteter, hvilket der ikke var i det gamle studie. I studiet er der et køkken, udstyret med kaffemaskine og udstyr til at lave en Cafe Latte eller andre lækre kaffedrikke. Studiet er også udstyret med et afslapnings hjørne med sofa og fatboy, her kan pårørende nyde deres ventetid i lækre omgivelser.

Selve studiet er udstyret med topprofessionelle profoto lamper og flashes, hvoraf den ene er monteret på en boomarm med mulighed for at flytte rundt på lampen/flashen – da den er monteret på en rullevogn. I studiet er der alverdens baggrunde og jeg glæder mig meget til at vise det frem til kunder og samarbejdspartnere. Studiet er på 90kvm. og dermed mere end 4 gange større end det gamle studie. Er studiet ikke nok ligger der lige udenfor døren et område som byder på rige muligheder for at få lækre dagslysbilleder/eller aftenlysbilleder med batteriflashes – i rå og lidt trashy omgivelser.

Jeg glæder mig utrolig meget over de nye faciliteter og muligheder, som de giver mig og ikke mindst mine kunder og som gerne skulle komme til udtryk i endnu lækrere billeder.

Pasoon_modelbilleder_beskåret_sorthvid-5663

Billede taget i studiet, model: Pasoon Ilham

Read more →

Kommende opgaver

I den kommende tid, er der en række begivenheder som IN foto dækker. I weekenden(20/21 & 22/2) er der en konference i DGI-byen og Øksnehallen, som beskæftiger sig med japansk popkultur – her er Manga nok det mest kendte for lægmand. Jeg er officiel fotograf ved denne begivenhed og ser frem til en spændende opgave. Se mere på følgende link: http://www.j-popcon.dk/da/

Lørdag d. 28/2-15 dækker IN foto støttefesten til fordel for Rødovre Floorball Club – en fest som afholdes i festsalen på Tinderhøj skole i Rødovre. Billeter og mere info om festen kan fåes ved et kig på følgende link: https://www.facebook.com/rfcteam

Lørdag d. 8/3-15 er IN foto tilstede og dækker 80´er festen som er arrangeret af Radio Rødovre og afholdes på Damhus kroen – mere info kan ses på følgende link: https://www.facebook.com/events/794170000653049/?fref=ts

Har du en begivenhed du/I kunne tænke jer at få dækket så kontakt mig, så finder vi en løsning som passer til det du/I ønsker.

 

Read more →

Alle har ret til varmt tøj

En gruppe mennesker har sat sig for, at lave en indsamling til fordel for de hjemløse i København.

IN foto blev kontaktet og spurgt om jeg kunne have lyst til at tage billeder til projektets pressemateriale. Jeg havde ingen betænkningstid og var i dag i Enghaveparken og tage billeder af en gruppe fantastiske mennesker med hjertet på det rigtige sted. Se mere omkring deres fantastiske arrangement her.

Alle har ret til varmt tøj

Read more →

Ny kunde i IN Foto

I den kommende weekend skal IN Foto fotografere for Rødovre Lokal Nyt på 2 freelance opgaver. Fredag aften skal Hvidovre IF spille mod Avarta på Hvidovre stadion i fodboldens 2.division øst og søndag tager Rødovre Floorball Club mod Sunds i Unihoc-ligaen i Rødovrehallen – danmarks bedste række indenfor floorball. IN Foto ser frem til et godt og frugtbart samarbejde med Rødovre Lokal Nyt(RLN)

rln-logo2

Read more →

IN Foto – støtter “Støt brysterne”

IN Foto har doneret 2 gavekort á kr. 750 til et arrangement i  Domicil blomster holder Tirsdag d. 30 sep. 2014. kl 19.00 til 21.00 på adressen: Domicil Blomster, Fortvej 1, Rødovre. Op mod 100 mennesker deltager i arrangementet og forskellige virksomheder har doneret en hel masse lækre ting, som de fremmødte har mulighed for at vinde i et lotteri. Pengene fra lotteriet går ubeskåret til Kræftens bekæmpelse – “Støt brysterne”

støt brysterne1

Read more →

Rødovre kommunes foreningsfest

Jeg havde lørdag d. 6/9-14 fornøjelsen af, at dække en del af foreningsfesten – en fest hvor kommunen takker de frivillige idrætsledere der er i Rødovre kommune. Jeg var blevet bedt af indehaveren af Café Palermo og Sportscaféen, René Christensen om at dække hvorledes hans team af medarbejdere dækkede borde, stillede buffeter op til de over 700 gæster i Rødovrehallen. Sportscaféen leverede maden til dette store arrangement og medarbejderne gjorde et, efter min mening, et fantastisk stykke arbejde. Gæsterne var meget tilfredse med den lækre mad.

Read more →