• Vores Kunder Siger:

  “Jeg havde en rigtig god oplevelse til mit photoshoot i Rødovre. Jeg følte mig afslappet og tilpas. Det var alt sammen meget professionelt.
  Ville helt klart anbefale Ian som fotograf.”

  “Ian tog nogle virkelige gode billeder før, under og efter vielsen og sørgede for at gøre vores dag uforglemmelig, og vil helt sikkert være en fotograf jeg anbefaler andre.”

  “….. Ian er meget sympatisk og empatisk og vi havde ingen kvaler ved at vælge ham som fotograf. Fra start var Ian super engageret over vi skulle giftes og det gav en kæmpe ro hos os, og vi kunne derfor koncentrere os om at planlægge resten.”

  “Alle gæsterne følte sig tilpas i hans selskab og vigtigst af alt gjorde vi, som brudepar, det også.”

  “Selve bryllupsportrætterne var fantastisk sjove at få taget. Ian har en yderst humoristisk sans som kan lette den smule anspændthed, man har, på sådan en dag.”

  Ian Fotograf i København har vores varmeste anbefalinger til at forevige de minder, som man har allerkærest.”

  “Ian er en fotograf i Rødovre med stor passion for det han laver, hvilket skinner tydeligt igennem. Han ligger meget energi i at yde en formidabel service og imødekommer ønsker og behov. Yderst fleksibel, god til børn og et skønt menneske at have omkring sig.

  “Super god oplevelse i København med dig som fotograf. Meget fleksibel i forhold til sted, havde brød med så William kunne fodre ænder. Du flyttede med hvor William var så du fangede øjeblikke der var virkelige og ikke opstillede – præcis hvad vi ville have i vores billeder. Du super god til børn og var kreativ med omgivelserne. Alt i alt en kanon oplevelse der gav virkelig gode billeder. Absolut ikke sidste gang vi bruger dig.”

  “Ian har, som fotograf, givet os den bedste service fra start til slut! Ian fulgte vores datter i kirken ved hendes dåb, og fik taget nogle fantastiske billeder. Det er bestemt ikke sidste gang, vi bruger IN foto.”

  “Vi har brugt IAN Foto til at få taget nogen familie billeder. Vi har været super tilfredse med hans måde at håndtere os på, som hans kunder. Han er utrolig imødekommende og hans personlighed bærer meget præg af at han er uddannet pædagog. Han er fantastisk til børn. Han har givet os nogen billeder som vi vil gemme resten af vores liv. Vi er meget tilfredse med behandling, kvalitet og pris. Tak Ian.”

  “Rigtig god stemning og super sød, pædagogisk og dygtig fotograf! Kan varmt anbefales.

  “Vi syntes at du var meget glad, sjov og mest af alt professionel. Vi vil både bruge og anbefale dig en anden gang! ”

  “God fotograf, dejlig stemning og super pædagogisk.”

  “Super service fra start til slut. Billederne er perfekte! Tak……”

Og for at gå videre har faktisk 80% af mænd med erektil dysfunktion et sundhedsmæssigt problem, der udløste dysfunktionen.https://www.bleuepil.com/facteurs-psychologiques.html I dette tilfælde er dette symptomer på en relativt alvorlig sygdom, der kræver passende medicinsk behandling.

Erektionsforstyrrelser uden sundhedsmæssige problemer

Og for at gå videre har faktisk 80% af mænd med erektil dysfunktion et sundhedsmæssigt problem, der udløste dysfunktionen.https://www.bleuepil.com/facteurs-psychologiques.html I dette tilfælde er dette symptomer på en relativt alvorlig sygdom, der kræver passende medicinsk behandling.

Om Ian Nielsen foto

Præsentation af IN foto

Virksomheden, IN-foto, er stiftet i starten af 2014. IN-foto har etableret sig, som en seriøs medspiller i forhold til løsning af fotografiske opgaver. Ian Nielsen, er indehaver og fotograf i IN-foto. Jeg har stor interesse for fotografi og de fleste af aspekterne indenfor feltet. Jeg er nysgerrig af natur og er meget lærevillig, tager ofte på kursus for at blive dygtigere. Jeg er uddannet og arbejder som pædagog og bruger derudover al min øvrige tid på min familie og min virksomhed. Jeg har tidligere dyrket sport på eliteplan og har derigennem lært at arbejde struktureret, disciplineret og sætte mål og ikke mindst nå disse opsatte mål. I IN-foto er der opgaver som jeg ikke kan løse alene, f.eks. store bryllups pakker, her trækker jeg på mit netværk og sørger for at der er fotograf(er) nok til at løse opgaven på en måde som lever op til mine høje standarder og ikke mindst kundernes ønsker og forventninger.

Grundlægger og ejer

Ian Nielsen, uddannet pædagog og arbejder derudover som fotograf.
Kundens tilfredshed er vores fornemmeste sigte, tilfredse kunder vender ofte tilbage og anbefaler os til andre potentielle kunder
Arbejder for at udvikle virksomheden, udfra en kongstanke om at alle burde tage et socialt ansvar. Hos IN-foto udfører vi derfor non-profit opgaver, med jævne mellemrum.

Ian Nielsen har pressekort og kan dække presse relaterede begivenheder.

Udstyr

Hos IN foto har vi udstyr som holder en fantastisk kvalitet, til gavn for vores kunder.
Vi investerer tid og penge i, at holde os ajourført med de nyeste trends indenfor foto branchen, så vores kunder kan forvente at udstyret hos os er i orden og af en fantastisk kvalitet.
Hos ianfoto.dk har vi forskellige kameraer og objektiver, som passer til forskellige opgaver. Portrætfoto stiller eksempelvis, et sæt krav, til kamera & objektiv. Action foto stiller et andet sæt krav og disse krav kan imødekommes ved at skræddersy løsninger til hver enkelt kunde. Hos os findes der unikke løsninger til den enkelte kunde og det vil kunne ses i resultatet og kundens tilfredshed.

Fotografering

Jeg har som fotograf en alsidig interesse, jeg kan helt oprigtigt sige at jeg er interesseret i alle genrer indenfor fotografering.
Jeg har længe gået med drømmen om at starte min egen virksomhed. Jeg er nok miljøskadet idet min far altid har drevet virksomhed indenfor den grafiske branche. Jeg mener selv jeg er en god fotograf, men er jeg verdens bedste – nej – det er derfor jeg løbende søger at dygtiggøre mig. Jeg brænder for at fotografere, jeg bruger en meget stor del på at tænke på hvordan spændende billeder kan konstrueres og jeg drømmer sågar om det om natten. Jeg har stort gåpåmod i forhold til at kaste mig ud i nye, spændende og udfordrende situationer. Jeg har en seriøs tilgang til, at tage billeder men bruger ofte humor som metode til, at skabe en afslappet og uformel tone på de opgaver jeg har.

Høj kvalitet og glade Kunder

trustpilot

Faste samarbejdspartnere

hvg logo

Skal I bruge en fotograf?

Tryk her for at kontakte os, eller ring på telefon 50744970