• Vores Kunder Siger:

  “Jeg havde en rigtig god oplevelse til mit photoshoot i Rødovre. Jeg følte mig afslappet og tilpas. Det var alt sammen meget professionelt.
  Ville helt klart anbefale Ian som fotograf.”

  “Ian tog nogle virkelige gode billeder før, under og efter vielsen og sørgede for at gøre vores dag uforglemmelig, og vil helt sikkert være en fotograf jeg anbefaler andre.”

  “….. Ian er meget sympatisk og empatisk og vi havde ingen kvaler ved at vælge ham som fotograf. Fra start var Ian super engageret over vi skulle giftes og det gav en kæmpe ro hos os, og vi kunne derfor koncentrere os om at planlægge resten.”

  “Alle gæsterne følte sig tilpas i hans selskab og vigtigst af alt gjorde vi, som brudepar, det også.”

  “Selve bryllupsportrætterne var fantastisk sjove at få taget. Ian har en yderst humoristisk sans som kan lette den smule anspændthed, man har, på sådan en dag.”

  Ian Fotograf i København har vores varmeste anbefalinger til at forevige de minder, som man har allerkærest.”

  “Ian er en fotograf i Rødovre med stor passion for det han laver, hvilket skinner tydeligt igennem. Han ligger meget energi i at yde en formidabel service og imødekommer ønsker og behov. Yderst fleksibel, god til børn og et skønt menneske at have omkring sig.

  “Super god oplevelse i København med dig som fotograf. Meget fleksibel i forhold til sted, havde brød med så William kunne fodre ænder. Du flyttede med hvor William var så du fangede øjeblikke der var virkelige og ikke opstillede – præcis hvad vi ville have i vores billeder. Du super god til børn og var kreativ med omgivelserne. Alt i alt en kanon oplevelse der gav virkelig gode billeder. Absolut ikke sidste gang vi bruger dig.”

  “Ian har, som fotograf, givet os den bedste service fra start til slut! Ian fulgte vores datter i kirken ved hendes dåb, og fik taget nogle fantastiske billeder. Det er bestemt ikke sidste gang, vi bruger IN foto.”

  “Vi har brugt IAN Foto til at få taget nogen familie billeder. Vi har været super tilfredse med hans måde at håndtere os på, som hans kunder. Han er utrolig imødekommende og hans personlighed bærer meget præg af at han er uddannet pædagog. Han er fantastisk til børn. Han har givet os nogen billeder som vi vil gemme resten af vores liv. Vi er meget tilfredse med behandling, kvalitet og pris. Tak Ian.”

  “Rigtig god stemning og super sød, pædagogisk og dygtig fotograf! Kan varmt anbefales.

  “Vi syntes at du var meget glad, sjov og mest af alt professionel. Vi vil både bruge og anbefale dig en anden gang! ”

  “God fotograf, dejlig stemning og super pædagogisk.”

  “Super service fra start til slut. Billederne er perfekte! Tak……”

Barnedåb

Foto barnedaeb

 

 

 

 

Jeg havde fornøjelsen af, at være fotograf ved en lille piges dåb. Ved dåb og andre kirkelige handlinger møder jeg altid op i god tid, for at se hvordan forholdene er i kirken, herunder lys og hvor kan jeg tage de bedste billeder fra.

Jeg taler også altid med præsten omkring hvilke regler han/hun måtte have for fotografering – det er meget forskelligt fra præst til præst og jeg respekterer at det er en hellig begivenhed. Alle kirkegængerne, ikke kun dem jeg er der for at fotografere, skal gerne have en god oplevelse og det er mig magtpåliggende at man i så vid udstrækning som muligt – slet ikke skal lægge mærke til at jeg er tilstede.

IMG_4002_Doebefond IMG_4002_Doebefond_sorthvid IMG_4016_3_generationer_sorthvidIMG_4020_mor_datter IMG_4881_alter IMG_4887_samler_sorthvid IMG_4889_Doebefond_Sorthvid IMG_4893_kirken IMG_4893_kirken_sorthvid IMG_4939_Ankomst_sorthvid IMG_4941_indmarch_sorthvid IMG_4944_Indmarch_beskåret IMG_4951_korsets_tegn IMG_4955_Praest_Mor_far_Mira IMG_4959_vand_i_haaret IMG_4970_overstaaet_sorthvid IMG_4977_far_Mira IMG_4986_Mira_far_sorthvid IMG_5005_vi_leger IMG_5032_udmarch_sorthvid_beskaaretIMG_5057_Mira_holder_hof IMG_5050_praesten_mor_far_Mira  IMG_5060_Mira_holder_hof_sorthvid IMG_5164_Faddere_familie