• Vores Kunder Siger:

  “Jeg havde en rigtig god oplevelse til mit photoshoot i Rødovre. Jeg følte mig afslappet og tilpas. Det var alt sammen meget professionelt.
  Ville helt klart anbefale Ian som fotograf.”

  “Ian tog nogle virkelige gode billeder før, under og efter vielsen og sørgede for at gøre vores dag uforglemmelig, og vil helt sikkert være en fotograf jeg anbefaler andre.”

  “….. Ian er meget sympatisk og empatisk og vi havde ingen kvaler ved at vælge ham som fotograf. Fra start var Ian super engageret over vi skulle giftes og det gav en kæmpe ro hos os, og vi kunne derfor koncentrere os om at planlægge resten.”

  “Alle gæsterne følte sig tilpas i hans selskab og vigtigst af alt gjorde vi, som brudepar, det også.”

  “Selve bryllupsportrætterne var fantastisk sjove at få taget. Ian har en yderst humoristisk sans som kan lette den smule anspændthed, man har, på sådan en dag.”

  Ian Fotograf i København har vores varmeste anbefalinger til at forevige de minder, som man har allerkærest.”

  “Ian er en fotograf i Rødovre med stor passion for det han laver, hvilket skinner tydeligt igennem. Han ligger meget energi i at yde en formidabel service og imødekommer ønsker og behov. Yderst fleksibel, god til børn og et skønt menneske at have omkring sig.

  “Super god oplevelse i København med dig som fotograf. Meget fleksibel i forhold til sted, havde brød med så William kunne fodre ænder. Du flyttede med hvor William var så du fangede øjeblikke der var virkelige og ikke opstillede – præcis hvad vi ville have i vores billeder. Du super god til børn og var kreativ med omgivelserne. Alt i alt en kanon oplevelse der gav virkelig gode billeder. Absolut ikke sidste gang vi bruger dig.”

  “Ian har, som fotograf, givet os den bedste service fra start til slut! Ian fulgte vores datter i kirken ved hendes dåb, og fik taget nogle fantastiske billeder. Det er bestemt ikke sidste gang, vi bruger IN foto.”

  “Vi har brugt IAN Foto til at få taget nogen familie billeder. Vi har været super tilfredse med hans måde at håndtere os på, som hans kunder. Han er utrolig imødekommende og hans personlighed bærer meget præg af at han er uddannet pædagog. Han er fantastisk til børn. Han har givet os nogen billeder som vi vil gemme resten af vores liv. Vi er meget tilfredse med behandling, kvalitet og pris. Tak Ian.”

  “Rigtig god stemning og super sød, pædagogisk og dygtig fotograf! Kan varmt anbefales.

  “Vi syntes at du var meget glad, sjov og mest af alt professionel. Vi vil både bruge og anbefale dig en anden gang! ”

  “God fotograf, dejlig stemning og super pædagogisk.”

  “Super service fra start til slut. Billederne er perfekte! Tak……”

Barnedåb

Jeg havde fornøjelsen af at være fotograf ved Hugo´s barnedåb. Inden selve dagen oprandt havde jeg haft et par samtaler med familien, vedr. deres ønsker og forventninger. Jeg ankom til kirken 45 minutter før ceremonien, for at have alt klart, samt tage en samtael med præsten. Jeg havde dog et indgående kendskab til denne kirke, da jeg har haft flere opgaver netop her. Jeg talte med præsten, som også kunne genkende mig fra tidligere opgaver – hun gav mig Carté Blanché til at mere eller mindre gøre som jeg ville i kirken, så længe de øvrige kirkegængere ikke ville føle sig forstyrret. Jeg fandt en god plads i kirken, hvorfra jeg havde udsyn til døbefonden og samtidig kunne komme relativt let til udgangen – så udmarchen også kunne blive fotograferet. Hele 3 barnedåb, bød Grøndalslund kirke på i en pakkeløsning, så kirken var velbesøgt. Jeg valgte derfor af hensyn og respekt for deres oplevelse af dåben – at blive på min plads under hele dåben og kun rejse mig for at dække udmarchen. Jeg har naturligvis fået tilladelse til, at dele disse billeder med jer.

Jeg har fået en flot tilbagemelding fra Hugo´s forældre:

“Vi syntes at du var meget glad, sjov og mest af alt professionel. Vi vil både bruge og anbefale dig en anden gang! Tusind tak for hjælpen”

IMG_6489

 

IMG_6485

IMG_6482

IMG_6479

IMG_6478sorthvid

IMG_6545

IMG_6503

 

IMG_6556

IMG_6566

IMG_6570

IMG_6574

IMG_6579

IMG_6619sorthvid