• Vores Kunder Siger:

  “Jeg havde en rigtig god oplevelse til mit photoshoot i Rødovre. Jeg følte mig afslappet og tilpas. Det var alt sammen meget professionelt.
  Ville helt klart anbefale Ian som fotograf.”

  “Ian tog nogle virkelige gode billeder før, under og efter vielsen og sørgede for at gøre vores dag uforglemmelig, og vil helt sikkert være en fotograf jeg anbefaler andre.”

  “….. Ian er meget sympatisk og empatisk og vi havde ingen kvaler ved at vælge ham som fotograf. Fra start var Ian super engageret over vi skulle giftes og det gav en kæmpe ro hos os, og vi kunne derfor koncentrere os om at planlægge resten.”

  “Alle gæsterne følte sig tilpas i hans selskab og vigtigst af alt gjorde vi, som brudepar, det også.”

  “Selve bryllupsportrætterne var fantastisk sjove at få taget. Ian har en yderst humoristisk sans som kan lette den smule anspændthed, man har, på sådan en dag.”

  Ian Fotograf i København har vores varmeste anbefalinger til at forevige de minder, som man har allerkærest.”

  “Ian er en fotograf i Rødovre med stor passion for det han laver, hvilket skinner tydeligt igennem. Han ligger meget energi i at yde en formidabel service og imødekommer ønsker og behov. Yderst fleksibel, god til børn og et skønt menneske at have omkring sig.

  “Super god oplevelse i København med dig som fotograf. Meget fleksibel i forhold til sted, havde brød med så William kunne fodre ænder. Du flyttede med hvor William var så du fangede øjeblikke der var virkelige og ikke opstillede – præcis hvad vi ville have i vores billeder. Du super god til børn og var kreativ med omgivelserne. Alt i alt en kanon oplevelse der gav virkelig gode billeder. Absolut ikke sidste gang vi bruger dig.”

  “Ian har, som fotograf, givet os den bedste service fra start til slut! Ian fulgte vores datter i kirken ved hendes dåb, og fik taget nogle fantastiske billeder. Det er bestemt ikke sidste gang, vi bruger IN foto.”

  “Vi har brugt IAN Foto til at få taget nogen familie billeder. Vi har været super tilfredse med hans måde at håndtere os på, som hans kunder. Han er utrolig imødekommende og hans personlighed bærer meget præg af at han er uddannet pædagog. Han er fantastisk til børn. Han har givet os nogen billeder som vi vil gemme resten af vores liv. Vi er meget tilfredse med behandling, kvalitet og pris. Tak Ian.”

  “Rigtig god stemning og super sød, pædagogisk og dygtig fotograf! Kan varmt anbefales.

  “Vi syntes at du var meget glad, sjov og mest af alt professionel. Vi vil både bruge og anbefale dig en anden gang! ”

  “God fotograf, dejlig stemning og super pædagogisk.”

  “Super service fra start til slut. Billederne er perfekte! Tak……”

Lillebror & storesøster

Se billeder fra denne herlige dag i studiet, hos www.ianfoto.dk

Jeg havde disse fantastiske børn i studiet, sammen med Deres forældre, for at tage nogle dejlige billeder. Vi havde planlagt, at mødes når den lille fyr, havde sovet middagslur – på den måde ville vi have bedst mulige udgangspunkt for at kunne få lov til at få til at tage billeder af ham.

At få taget billeder, kan godt være en voldsom og speciel oplevelse for små børn og jeg bruger derfor ALTID god tid, på at vise at det ikke er farligt og ikke mindst at kameraet og jeg selv ikke er farlige.

Jeg havde afsat god til i studiet og tog imod familien stille og roligt, for at vise at det vi skulle lave ikke var farligt. Drengen var meget skeptisk og jeg startede derfor ud med, at tage nogle billeder af storesøster. Lillebror blev mere interesseret og vi fik langsomt arbejdet os ind på at få taget nogle billeder.  Lillebror var dog meget uoplagt og havde ikke helt så interesseret i,  at få taget billeder. Udstyret i studiet var mere spændende og kameraet i sær, så med med pædagogisk snilde lykkedes det at få taget disse billeder:

Dennis_&_familie-(3-of-110)_sorthvid-web Dennis_&_familie-(19-of-110)_1-web Dennis_&_familie-(19-of-110)_sorthvid-web Dennis_&_familie-(36-of-110)-web Dennis_&_familie-(37-of-110)_sorthvid-web

Adddd – hun kysser mig…….!!!

Dennis_&_familie-(40-of-110)-web

Storesøster hjælper med, at få et smil frem.

Dennis_&_familie-(47-of-110)_sorthvid-web

Min søster er bare SÅÅ sød…… Ihvertfald lige nu…….

Dennis_&_familie-(64-of-110)-web

Se min Ninus……….

Dennis_&_familie-(70-of-110)sorthvid-web Dennis_&_familie-(71-of-110)_sorthvid-web Dennis_&_familie-(76-of-110)-web

HAPS!!! Jeg har fanget din hånd……..

Dennis_&_familie-(101-of-110)_sorthvid-web

Storesøster var meget smilende, lillebror knap så meget……….