• Vores Kunder Siger:

  “Jeg havde en rigtig god oplevelse til mit photoshoot i Rødovre. Jeg følte mig afslappet og tilpas. Det var alt sammen meget professionelt.
  Ville helt klart anbefale Ian som fotograf.”

  “Ian tog nogle virkelige gode billeder før, under og efter vielsen og sørgede for at gøre vores dag uforglemmelig, og vil helt sikkert være en fotograf jeg anbefaler andre.”

  “….. Ian er meget sympatisk og empatisk og vi havde ingen kvaler ved at vælge ham som fotograf. Fra start var Ian super engageret over vi skulle giftes og det gav en kæmpe ro hos os, og vi kunne derfor koncentrere os om at planlægge resten.”

  “Alle gæsterne følte sig tilpas i hans selskab og vigtigst af alt gjorde vi, som brudepar, det også.”

  “Selve bryllupsportrætterne var fantastisk sjove at få taget. Ian har en yderst humoristisk sans som kan lette den smule anspændthed, man har, på sådan en dag.”

  Ian Fotograf i København har vores varmeste anbefalinger til at forevige de minder, som man har allerkærest.”

  “Ian er en fotograf i Rødovre med stor passion for det han laver, hvilket skinner tydeligt igennem. Han ligger meget energi i at yde en formidabel service og imødekommer ønsker og behov. Yderst fleksibel, god til børn og et skønt menneske at have omkring sig.

  “Super god oplevelse i København med dig som fotograf. Meget fleksibel i forhold til sted, havde brød med så William kunne fodre ænder. Du flyttede med hvor William var så du fangede øjeblikke der var virkelige og ikke opstillede – præcis hvad vi ville have i vores billeder. Du super god til børn og var kreativ med omgivelserne. Alt i alt en kanon oplevelse der gav virkelig gode billeder. Absolut ikke sidste gang vi bruger dig.”

  “Ian har, som fotograf, givet os den bedste service fra start til slut! Ian fulgte vores datter i kirken ved hendes dåb, og fik taget nogle fantastiske billeder. Det er bestemt ikke sidste gang, vi bruger IN foto.”

  “Vi har brugt IAN Foto til at få taget nogen familie billeder. Vi har været super tilfredse med hans måde at håndtere os på, som hans kunder. Han er utrolig imødekommende og hans personlighed bærer meget præg af at han er uddannet pædagog. Han er fantastisk til børn. Han har givet os nogen billeder som vi vil gemme resten af vores liv. Vi er meget tilfredse med behandling, kvalitet og pris. Tak Ian.”

  “Rigtig god stemning og super sød, pædagogisk og dygtig fotograf! Kan varmt anbefales.

  “Vi syntes at du var meget glad, sjov og mest af alt professionel. Vi vil både bruge og anbefale dig en anden gang! ”

  “God fotograf, dejlig stemning og super pædagogisk.”

  “Super service fra start til slut. Billederne er perfekte! Tak……”

Bryllup Camilla & Mike

Se billeder fra vielsen i Johannes Døbers Kirke i Valby og de smukke bryllupsportrætter taget i Valbyparken.

Camilla & Mike……………. Et fantastisk sommerbryllup…………..

Jeg havde den udsøgte fornøjelse af, at være fotograf ved denne fantastiske begivenhed. Parret og jeg havde afholdt et formøde, hvor vi havde talt om Deres ønsker og forventninger til de fotografier de gerne ville have af den store dag.

På formødet, fik parret “lektier” for, de skulle finde nogle billeder i en stil som de ønskede. Jeg fik tilsendt billederne og det var i en stil som var forenelig med det fotografiske arbejde og stil jeg tilbyder. Et godt råd til brudepar er at finde en fotograf, som tager billeder og har en stil som passer til de ønsker man som brudepar har – så undgåes misforståelser og dårlig stemning – hvis der leveres billeder som ikke modsvarer de forventninger man har. Billederne er jo ikke noget man bare kan tage om, så den skal sidde i skabet første gang.

Camilla og Mike skulle giftes i Johannes Døbers Kirke i Valby, jeg var på besøg inden vielsen for, at være forberedt på lys, hvor jeg kunne være og for at fornemme stemningen i kirken. Kirken er meget flot og lys og på selve dagen inden vielsen fik jeg talt med både kirketjener & præst om Deres holdning til fotografering i kirken. Præsten styrer rammerne om fotograferingen i kirken og jeg respekterer altid de retningslinier der udstikkes. Jeg er meget opmærksom på, at det skal være en god oplevelse for alle i kirken, at være til vielse og jeg skal som fotograf helst ikke ses og høres – men være “fluen på væggen”. Brudepar kan med fordel inden vielsen meddele gæsterne, at der er en professionel fotograf til, at tage billeder og at det derfor ikke er nødvendigt for andre at lege fotografninja.

Efter vielsen, riskast & lykønskninger fik vi taget billeder i kirken af forlover, brudepiger og familie i alle tænkelige kombinationer. Brudeparret kørte herefter til Valbyparken hvor vi tog de fantastiske bryllupsportrætter.

Vielsen var i Johannes Døbers Kirke i Valby

Kirken er meget flot og lys.

Den nervøse brudgom, synes ventetiden er meget hård og forloveren kontrollerer at ringen er i æsken.

De sidste detaljer ordnes inden vielsen.

Gæsterne ankommer og finder plads i kirken.

Præsten beroliger brudgom & forlover.

ENDELIG ankommer den smukke brud & hendes far.