• Vores Kunder Siger:

  “Jeg havde en rigtig god oplevelse til mit photoshoot i Rødovre. Jeg følte mig afslappet og tilpas. Det var alt sammen meget professionelt.
  Ville helt klart anbefale Ian som fotograf.”

  “Ian tog nogle virkelige gode billeder før, under og efter vielsen og sørgede for at gøre vores dag uforglemmelig, og vil helt sikkert være en fotograf jeg anbefaler andre.”

  “….. Ian er meget sympatisk og empatisk og vi havde ingen kvaler ved at vælge ham som fotograf. Fra start var Ian super engageret over vi skulle giftes og det gav en kæmpe ro hos os, og vi kunne derfor koncentrere os om at planlægge resten.”

  “Alle gæsterne følte sig tilpas i hans selskab og vigtigst af alt gjorde vi, som brudepar, det også.”

  “Selve bryllupsportrætterne var fantastisk sjove at få taget. Ian har en yderst humoristisk sans som kan lette den smule anspændthed, man har, på sådan en dag.”

  Ian Fotograf i København har vores varmeste anbefalinger til at forevige de minder, som man har allerkærest.”

  “Ian er en fotograf i Rødovre med stor passion for det han laver, hvilket skinner tydeligt igennem. Han ligger meget energi i at yde en formidabel service og imødekommer ønsker og behov. Yderst fleksibel, god til børn og et skønt menneske at have omkring sig.

  “Super god oplevelse i København med dig som fotograf. Meget fleksibel i forhold til sted, havde brød med så William kunne fodre ænder. Du flyttede med hvor William var så du fangede øjeblikke der var virkelige og ikke opstillede – præcis hvad vi ville have i vores billeder. Du super god til børn og var kreativ med omgivelserne. Alt i alt en kanon oplevelse der gav virkelig gode billeder. Absolut ikke sidste gang vi bruger dig.”

  “Ian har, som fotograf, givet os den bedste service fra start til slut! Ian fulgte vores datter i kirken ved hendes dåb, og fik taget nogle fantastiske billeder. Det er bestemt ikke sidste gang, vi bruger IN foto.”

  “Vi har brugt IAN Foto til at få taget nogen familie billeder. Vi har været super tilfredse med hans måde at håndtere os på, som hans kunder. Han er utrolig imødekommende og hans personlighed bærer meget præg af at han er uddannet pædagog. Han er fantastisk til børn. Han har givet os nogen billeder som vi vil gemme resten af vores liv. Vi er meget tilfredse med behandling, kvalitet og pris. Tak Ian.”

  “Rigtig god stemning og super sød, pædagogisk og dygtig fotograf! Kan varmt anbefales.

  “Vi syntes at du var meget glad, sjov og mest af alt professionel. Vi vil både bruge og anbefale dig en anden gang! ”

  “God fotograf, dejlig stemning og super pædagogisk.”

  “Super service fra start til slut. Billederne er perfekte! Tak……”

Bryllup

Se billeder Sædder Kirke, hvor gæsterne troede de skulle til barnedåb – men hvor der også var overraskelses bryllup mellem Elisabeth & Nicklas

Jeg blev kontaktet af brudgommen der fortalte, at de gerne ville høre om jeg ville forevige den store dag. Jeg tog hjem og holdt formøde med brudeparret og fik hørt omkring de ønsker og forventninger de havde til at der skulle være fotograf til at forevige Deres store dag.

Gæsterne var inviteret til barnedåb i Sædder Kirke, men der skulle også holdes bryllup den dag uden at gæsterne vidste det på forhånd.

Jeg ankom i god tid til kirken og fik taget billeder både inde og ude, samt talt med præsten omkring hvilke retningslinier der var for fotografering i forbindelse med vielsen.

Brudgommen ankom og blev mødt at hans mor, der var meget berørt,  samt de første gæster der var meget overraskede over at skulle til barnedåb OG bryllup.

Brudgommen fik taget imod alle gæsterne udenfor kirken og fandt sin plads i kirken sammen med sin forlover.

Bruden lod vente på sig og brudgommen blev tydeligvis nervøs over ventetiden – men det skulle vise sig, at det var det lille dåbsbarn der var baggrunden for forsinkelsen.

Dåbsbarnet blev båret ind i kirken af gudmor og fadder. Bruden blev fulgt op til alteret af sin far og de blev meget overraskede og påvirkede over at der i kirken var en fantastisk sanger der spillede musik under indmarchen.

Vielsen blev foretaget først og herefter dåben – en helt særlig dag i Sædder Kirke.

Efter vielsen og udmarch blev der kastet med ris og vi kørte derefter til Bregentved Gods og tog bryllupsportrætter. Vi havde været på godset og fundet lokationer under forbesøget, så der var fuldkommen styr på hvor der skulle tages billeder.

Efter at have taget bryllups portrætter kørte vi til forsamlingshuset hvor festen skulle holdes – her var der dækket op, levende musik, drikkevarer, mad og hyggeligt selskab i lange baner. Vi tog billeder i alle tænkelige kombinationer, som aftalt på formødet og sluttede af med et gruppebillede.