• Vores Kunder Siger:

  “Jeg havde en rigtig god oplevelse til mit photoshoot i Rødovre. Jeg følte mig afslappet og tilpas. Det var alt sammen meget professionelt.
  Ville helt klart anbefale Ian som fotograf.”

  “Ian tog nogle virkelige gode billeder før, under og efter vielsen og sørgede for at gøre vores dag uforglemmelig, og vil helt sikkert være en fotograf jeg anbefaler andre.”

  “….. Ian er meget sympatisk og empatisk og vi havde ingen kvaler ved at vælge ham som fotograf. Fra start var Ian super engageret over vi skulle giftes og det gav en kæmpe ro hos os, og vi kunne derfor koncentrere os om at planlægge resten.”

  “Alle gæsterne følte sig tilpas i hans selskab og vigtigst af alt gjorde vi, som brudepar, det også.”

  “Selve bryllupsportrætterne var fantastisk sjove at få taget. Ian har en yderst humoristisk sans som kan lette den smule anspændthed, man har, på sådan en dag.”

  Ian Fotograf i København har vores varmeste anbefalinger til at forevige de minder, som man har allerkærest.”

  “Ian er en fotograf i Rødovre med stor passion for det han laver, hvilket skinner tydeligt igennem. Han ligger meget energi i at yde en formidabel service og imødekommer ønsker og behov. Yderst fleksibel, god til børn og et skønt menneske at have omkring sig.

  “Super god oplevelse i København med dig som fotograf. Meget fleksibel i forhold til sted, havde brød med så William kunne fodre ænder. Du flyttede med hvor William var så du fangede øjeblikke der var virkelige og ikke opstillede – præcis hvad vi ville have i vores billeder. Du super god til børn og var kreativ med omgivelserne. Alt i alt en kanon oplevelse der gav virkelig gode billeder. Absolut ikke sidste gang vi bruger dig.”

  “Ian har, som fotograf, givet os den bedste service fra start til slut! Ian fulgte vores datter i kirken ved hendes dåb, og fik taget nogle fantastiske billeder. Det er bestemt ikke sidste gang, vi bruger IN foto.”

  “Vi har brugt IAN Foto til at få taget nogen familie billeder. Vi har været super tilfredse med hans måde at håndtere os på, som hans kunder. Han er utrolig imødekommende og hans personlighed bærer meget præg af at han er uddannet pædagog. Han er fantastisk til børn. Han har givet os nogen billeder som vi vil gemme resten af vores liv. Vi er meget tilfredse med behandling, kvalitet og pris. Tak Ian.”

  “Rigtig god stemning og super sød, pædagogisk og dygtig fotograf! Kan varmt anbefales.

  “Vi syntes at du var meget glad, sjov og mest af alt professionel. Vi vil både bruge og anbefale dig en anden gang! ”

  “God fotograf, dejlig stemning og super pædagogisk.”

  “Super service fra start til slut. Billederne er perfekte! Tak……”

Vielse i eget hjem

Se billeder fra dette fantastiske have bryllup i eget hjem.

Jeg havde den store fornøjelse af, at være fotograf ved dette fantastiske bryllup. Brudeparret ønskede at afholde Bryllup i egen have. Parret er dansk/islandsk og familie fra begge lande var samlet på denne dag. Jeg var med til forberedelserne og fulgte bruden i hendes forberedelser frem mod vielsen. Præsten var en islandsk præst med base i Göteborg og vielsen forgik på en blanding af dansk, svensk og islandsk. Vielsen var helt speciel og man kunne fornemme kærligheden i luften – det var et stort privilegie, at få lov til at være en del af dette.

Vejret var fantastisk og haven var pyntet og gjort klar til den store dag. Jeg har stor erfaring med kirke- og rådhus vielser hvor det at få nok lys kan være en udfordring – det var det bestemt ikke denne dag. Efter vielsen blev der danset brudevals og brudgommen fik klippet sine hoser(strømper). Parret havde herefter planlagt at der skulle drikkes champagne og spises bryllupskage og der blev disket op med alverdens lækkerier.

Vi fik taget billeder af brudebuket-kast og familie- og bryllups portrætter – nogle meget sjove af slagsen og som jeg ikke vil vise her på siden.

Efter hygge i haven blev festen rykket til en lækker restaurant og min deltagelse i arrangementet sluttede her.

Jeg vil ønske Eik & Martin et kæmpe tillykke med indgåelsen af ægteskab – må al held, lykke og kærlighed finde ind i Jeres fremtidige liv sammen.

eik_og_martin-15 eik_og_martin-21eik_og_martin-88 eik_og_martin-35 eik_og_martin-41 eik_og_martin-42 eik_og_martin-62 eik_og_martin-78 eik_og_martin-98 eik_og_martin-129 eik_og_martin-139 eik_og_martin-147 eik_og_martin-156 eik_og_martin-174 eik_og_martin-202 eik_og_martin-205 eik_og_martin-207 eik_og_martin-209 eik_og_martin-211 eik_og_martin-214 eik_og_martin-216 eik_og_martin-221 eik_og_martin-225 eik_og_martin-234 eik_og_martin-238 eik_og_martin-247 eik_og_martin-267 eik_og_martin-271 eik_og_martin-276 eik_og_martin-280 eik_og_martin-285 eik_og_martin-287 eik_og_martin-310 eik_og_martin-326 eik_og_martin-338 eik_og_martin-340 eik_og_martin-343 eik_og_martin-348 eik_og_martin-353 eik_og_martin-355 eik_og_martin-382 eik_og_martin-399 eik_og_martin-431 eik_og_martin-443 eik_og_martin-453 eik_og_martin-461 eik_og_martin-462 eik_og_martin-464 eik_og_martin-469 eik_og_martin-483 eik_og_martin-485 eik_og_martin-492 eik_og_martin-494 eik_og_martin-497 eik_og_martin-498 eik_og_martin-511 eik_og_martin-520eik_og_martin-584 eik_og_martin-581 eik_og_martin-598