• Vores Kunder Siger:

  “Jeg havde en rigtig god oplevelse til mit photoshoot i Rødovre. Jeg følte mig afslappet og tilpas. Det var alt sammen meget professionelt.
  Ville helt klart anbefale Ian som fotograf.”

  “Ian tog nogle virkelige gode billeder før, under og efter vielsen og sørgede for at gøre vores dag uforglemmelig, og vil helt sikkert være en fotograf jeg anbefaler andre.”

  “….. Ian er meget sympatisk og empatisk og vi havde ingen kvaler ved at vælge ham som fotograf. Fra start var Ian super engageret over vi skulle giftes og det gav en kæmpe ro hos os, og vi kunne derfor koncentrere os om at planlægge resten.”

  “Alle gæsterne følte sig tilpas i hans selskab og vigtigst af alt gjorde vi, som brudepar, det også.”

  “Selve bryllupsportrætterne var fantastisk sjove at få taget. Ian har en yderst humoristisk sans som kan lette den smule anspændthed, man har, på sådan en dag.”

  Ian Fotograf i København har vores varmeste anbefalinger til at forevige de minder, som man har allerkærest.”

  “Ian er en fotograf i Rødovre med stor passion for det han laver, hvilket skinner tydeligt igennem. Han ligger meget energi i at yde en formidabel service og imødekommer ønsker og behov. Yderst fleksibel, god til børn og et skønt menneske at have omkring sig.

  “Super god oplevelse i København med dig som fotograf. Meget fleksibel i forhold til sted, havde brød med så William kunne fodre ænder. Du flyttede med hvor William var så du fangede øjeblikke der var virkelige og ikke opstillede – præcis hvad vi ville have i vores billeder. Du super god til børn og var kreativ med omgivelserne. Alt i alt en kanon oplevelse der gav virkelig gode billeder. Absolut ikke sidste gang vi bruger dig.”

  “Ian har, som fotograf, givet os den bedste service fra start til slut! Ian fulgte vores datter i kirken ved hendes dåb, og fik taget nogle fantastiske billeder. Det er bestemt ikke sidste gang, vi bruger IN foto.”

  “Vi har brugt IAN Foto til at få taget nogen familie billeder. Vi har været super tilfredse med hans måde at håndtere os på, som hans kunder. Han er utrolig imødekommende og hans personlighed bærer meget præg af at han er uddannet pædagog. Han er fantastisk til børn. Han har givet os nogen billeder som vi vil gemme resten af vores liv. Vi er meget tilfredse med behandling, kvalitet og pris. Tak Ian.”

  “Rigtig god stemning og super sød, pædagogisk og dygtig fotograf! Kan varmt anbefales.

  “Vi syntes at du var meget glad, sjov og mest af alt professionel. Vi vil både bruge og anbefale dig en anden gang! ”

  “God fotograf, dejlig stemning og super pædagogisk.”

  “Super service fra start til slut. Billederne er perfekte! Tak……”

Bryllup Morten & Dorte

Se billeder fra det fantastiske bryllup i Lillerød kirke og på Grønnæssegård.

Jeg havde den udsøgte fornøjelse af, at fotografere ved brylluppet mellem Morten & Dorte. Parret ville oprindeligt have taget billeder af festen, som blev holdt på Grønnæssegård mellem Frederiksværk og Hundested. Vi talte frem og tilbage og blev enige om, at det ville være lækkert også at have billeder fra den kirkelige vielse. Selve dagen forløbet omkring brylluppet var således: Jeg talte og mailede frem og tilbage med Dorte, som var blevet anbefalet at tage kontakt til mig, af en anden person jeg havde taget billeder for. Dejligt med anbefalinger fra tidligere kunder. Vi blev enige om, at jeg skulle fotografere ved og i kirken og derefter tage billeder ved Grønnæssegård. Jeg havde forberedt mig ved, at have været på besøg i kirken og på stedet inden selve vielsen skulle finde sted. Min erfaring er at det beroliger brudeparret, at vide at der er styr på sagerne. Kirken var en gammel kirke fra omkring år 1500 og Anæssegård er et fantastisk sted, at holde fest.

På selve dagen ankom jeg i meget god tid til kirken og fik taget billeder af kirken, både inde og ude. Jeg fik talt med kirketjeneren og præsten omkring holdningen til fotografering i kirken under vielsen – min erfaring er at der er meget forskelligartede retningslinjer for hvad der er tilladt. Vi fik afklaret at fotografering før og efter vielsen var okay og det blev naturligvis respekteret fra min side. Brudgommen ankom og jeg fik hilst på ham og hans forlover – de var begge spændte – men ved godt mod. Jeg fik taget billeder af gæster som ankom til kirken og fik hilst på brudgommen og hinanden. Bilen som skulle transportere brudeparret fra kirken til Anæssegård ankom og jeg fik taget billeder af bilen – jeg kan oplyse at det er en Cadillac. Brudgom, forlover og de øvrige gæster fandt deres pladser i kirken og jeg fik taget billeder af den nervøse brudgom, som spændt ventede på sin hjertes udkårne.

Jeg gik udenfor og ventede på bruden, der gik en rum tid inden hun ankom, en smule forsinket. Jeg fik taget billeder af de sidste forberedelser inden indmarchen. Følget blev instrueret i, at gå langsomt, at nyde øjeblikket. Bruden og følge gik ind i kirken og det var som altid meget rørende at se.

Udmarchen var meget rørende og jeg må indrømme at der trængte sig en lille tåre på – smukt var det!!! Efter vielsen fik jeg taget billeder af ris- og rosenblad kastning og fik taget billeder af gæsterne som lykønskede brudeparret inden de kørte mod Grønnæssegård.

Jeg var på plads da brudeparret kom kørende ind på gården og blev modtaget af deres gæster ved den røde løber. Solen skinnede fra en skyfri himmel og det var en fantastisk dag. Gæsterne fik frokost og brudeparret fik spist brudekage. Jeg fik taget billeder af stedet og fik fundet ud af hvor vi kunne tage bryllupsportrætterne. Jeg havde lavet planer for hvor de skulle taget, men de måtte ændres da brudgommen få dage inden vielsen var kommet temmelig slemt til skade med knæet og derfor skulle støtte sig med krykker.

Gæsterne havde fået frokost og blev sendt afsted til det hotel, hvor de skulle indlogeres. Vi fik taget nogle dejlige bryllupsportrætter, i nogle fantastiske omgivelser. Gæsterne kom tilbage og jeg fik taget portrætter af alle gæsterne, i par og enkeltvis efterhånden som de ankom. Billederne skulle bruges på de takkekort som blev sendt ud efter brylluppet. Middagen så lækker ud og jeg fik taget billeder af dem, som havde ønsket taletid.

En fantastisk dag og virkelig dejligt, at følge dette par det meste af dagen, på denne største dag i deres liv. Tillykke til Morten & Dorte!!!!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 794A8800_sorthvid 794A8814 794A8831_sorthvid IMG_4698_sorthvid IMG_4725 IMG_4770_sorthvid IMG_4810_sorthvid IMG_4894 IMG_4969 IMG_5058 IMG_5096 IMG_5110 IMG_5116 IMG_5151