• Vores Kunder Siger:

  “Jeg havde en rigtig god oplevelse til mit photoshoot i Rødovre. Jeg følte mig afslappet og tilpas. Det var alt sammen meget professionelt.
  Ville helt klart anbefale Ian som fotograf.”

  “Ian tog nogle virkelige gode billeder før, under og efter vielsen og sørgede for at gøre vores dag uforglemmelig, og vil helt sikkert være en fotograf jeg anbefaler andre.”

  “….. Ian er meget sympatisk og empatisk og vi havde ingen kvaler ved at vælge ham som fotograf. Fra start var Ian super engageret over vi skulle giftes og det gav en kæmpe ro hos os, og vi kunne derfor koncentrere os om at planlægge resten.”

  “Alle gæsterne følte sig tilpas i hans selskab og vigtigst af alt gjorde vi, som brudepar, det også.”

  “Selve bryllupsportrætterne var fantastisk sjove at få taget. Ian har en yderst humoristisk sans som kan lette den smule anspændthed, man har, på sådan en dag.”

  Ian Fotograf i København har vores varmeste anbefalinger til at forevige de minder, som man har allerkærest.”

  “Ian er en fotograf i Rødovre med stor passion for det han laver, hvilket skinner tydeligt igennem. Han ligger meget energi i at yde en formidabel service og imødekommer ønsker og behov. Yderst fleksibel, god til børn og et skønt menneske at have omkring sig.

  “Super god oplevelse i København med dig som fotograf. Meget fleksibel i forhold til sted, havde brød med så William kunne fodre ænder. Du flyttede med hvor William var så du fangede øjeblikke der var virkelige og ikke opstillede – præcis hvad vi ville have i vores billeder. Du super god til børn og var kreativ med omgivelserne. Alt i alt en kanon oplevelse der gav virkelig gode billeder. Absolut ikke sidste gang vi bruger dig.”

  “Ian har, som fotograf, givet os den bedste service fra start til slut! Ian fulgte vores datter i kirken ved hendes dåb, og fik taget nogle fantastiske billeder. Det er bestemt ikke sidste gang, vi bruger IN foto.”

  “Vi har brugt IAN Foto til at få taget nogen familie billeder. Vi har været super tilfredse med hans måde at håndtere os på, som hans kunder. Han er utrolig imødekommende og hans personlighed bærer meget præg af at han er uddannet pædagog. Han er fantastisk til børn. Han har givet os nogen billeder som vi vil gemme resten af vores liv. Vi er meget tilfredse med behandling, kvalitet og pris. Tak Ian.”

  “Rigtig god stemning og super sød, pædagogisk og dygtig fotograf! Kan varmt anbefales.

  “Vi syntes at du var meget glad, sjov og mest af alt professionel. Vi vil både bruge og anbefale dig en anden gang! ”

  “God fotograf, dejlig stemning og super pædagogisk.”

  “Super service fra start til slut. Billederne er perfekte! Tak……”

Bryllup Malene & Thomas

Se billeder fra dette fantastiske bryllup.

Jeg havde den udsøgte fornøjelse af, at være fotograf ved dette bryllup. Sammen med brudeparret afholdte jeg, som jeg plejer, forbeedelsesmøde – hvor vi fik afklaret alt det praktiske omkring den store dag. Parret valgte at købe pakken “For altid” – de ønskede dog ikke at brudens forberedelse skulle dokumenteres og vi fandt en løsning som passede dem.  Vi var efterfølgende ude og se på lokaliteter for brudepar-portrætterne – dog kom der en ændring i den ene lokation da jeg fandt et bedre sted, med adgang til vandet og andre lækre ting.

Parret blev viet i Taarbæk kirke, en flot og gammel kirke. Jeg talte som jeg plejer med præsten inden vielsen og fik tilladelse til mere eller mindre at måtte være hvor jeg havde lyst – når blot jeg brugte min sunde fornuft. Efter vielsen hilste brudeparret på sine gæster og modtog lykønskninger og der blev kastet ris. Vi tog billeder af den nærmeste familie, forlover, brudepige og brudepar i alle tænkelige kombinationer.

Vi kørte herefter til den første af 2 lokationer for bryllupspar-portrætter, lidt nord for Taarbæk og fik taget nogle dejlige billeder der. Herefter kørte vi til Bagsværd Sø og tog billeder her, brudeparret havde en tilknytning til området da de havde boet i kollegie i området.

Festen blev afviklet i Mosede, på en dejlig restaurant og jeg fulgte parret og gæster indtil omkring kl. 01.00 – hvor de kørte hjem. 2 19_sh 82_sh 91_sh 96 97_sh 105_sh 119 121_sh 123 132 135_sh 138 165_sh 166 179 195 199_sh 206 219 223 233 240 241 247 272 276 550_sh 552_sh 556_sh 558 559_sh 560 562_sh 576_sh