• Vores Kunder Siger:

  “Jeg havde en rigtig god oplevelse til mit photoshoot i Rødovre. Jeg følte mig afslappet og tilpas. Det var alt sammen meget professionelt.
  Ville helt klart anbefale Ian som fotograf.”

  “Ian tog nogle virkelige gode billeder før, under og efter vielsen og sørgede for at gøre vores dag uforglemmelig, og vil helt sikkert være en fotograf jeg anbefaler andre.”

  “….. Ian er meget sympatisk og empatisk og vi havde ingen kvaler ved at vælge ham som fotograf. Fra start var Ian super engageret over vi skulle giftes og det gav en kæmpe ro hos os, og vi kunne derfor koncentrere os om at planlægge resten.”

  “Alle gæsterne følte sig tilpas i hans selskab og vigtigst af alt gjorde vi, som brudepar, det også.”

  “Selve bryllupsportrætterne var fantastisk sjove at få taget. Ian har en yderst humoristisk sans som kan lette den smule anspændthed, man har, på sådan en dag.”

  Ian Fotograf i København har vores varmeste anbefalinger til at forevige de minder, som man har allerkærest.”

  “Ian er en fotograf i Rødovre med stor passion for det han laver, hvilket skinner tydeligt igennem. Han ligger meget energi i at yde en formidabel service og imødekommer ønsker og behov. Yderst fleksibel, god til børn og et skønt menneske at have omkring sig.

  “Super god oplevelse i København med dig som fotograf. Meget fleksibel i forhold til sted, havde brød med så William kunne fodre ænder. Du flyttede med hvor William var så du fangede øjeblikke der var virkelige og ikke opstillede – præcis hvad vi ville have i vores billeder. Du super god til børn og var kreativ med omgivelserne. Alt i alt en kanon oplevelse der gav virkelig gode billeder. Absolut ikke sidste gang vi bruger dig.”

  “Ian har, som fotograf, givet os den bedste service fra start til slut! Ian fulgte vores datter i kirken ved hendes dåb, og fik taget nogle fantastiske billeder. Det er bestemt ikke sidste gang, vi bruger IN foto.”

  “Vi har brugt IAN Foto til at få taget nogen familie billeder. Vi har været super tilfredse med hans måde at håndtere os på, som hans kunder. Han er utrolig imødekommende og hans personlighed bærer meget præg af at han er uddannet pædagog. Han er fantastisk til børn. Han har givet os nogen billeder som vi vil gemme resten af vores liv. Vi er meget tilfredse med behandling, kvalitet og pris. Tak Ian.”

  “Rigtig god stemning og super sød, pædagogisk og dygtig fotograf! Kan varmt anbefales.

  “Vi syntes at du var meget glad, sjov og mest af alt professionel. Vi vil både bruge og anbefale dig en anden gang! ”

  “God fotograf, dejlig stemning og super pædagogisk.”

  “Super service fra start til slut. Billederne er perfekte! Tak……”

Bryllup

Se billeder fra det smukke bryllup i Gurre Kirke

Jeg havde den udsøgte fornøjelse af, at forevige Mille & Michaels stor dag.

Jeg blev ringet op et dage inden brylluppet og forespurgt om jeg ville forevige den store dag. De havde allerede en fotograf, men han/hun kunne lige pludselig ikke hele dagen alligevel og de havde fået mig anbefalet af en ven. Jeg sprang til og noget uvant var det, ikke have have mødt brudeparret, set kirken eller have forventningsafstemt. Jeg var mere spændt på selve dagen end jeg plejer, så tog afsted til kirken i meget god tid.

Vielsen skulle stå i den lille hyggelige, Gurre Kirke, ikke langt fra Helsingør. Jeg fik taget billeder af kirken og endelig hilst på brudgommen og forlover og de var virkelig søde og rare. Jeg tog billeder af gæsterne der ankom til kirken og da de fandt deres pladser. Jeg fik billeder af den nervøse brudgom og forloveren. Bruden ankom og jeg fik kort instrueret hende i, at gå langsomt op ad kirkegulvet og at hun skulle huske at nyde øjeblikket.

Kirken var intim og lys og der var en dejlig stemning under vielsen, med en lille undtagelse af bruden og brudgommens børn – der skulle følge mor til alter – ikke var helt fortrolige ved den noget uvante oplevelse af at der var høj musik og at alle vendte sig om og kiggede på dem. Bruden taklede det fantastisk.

Efter vielsen var der de traditionelle lykønskninger og riskast udenfor kirken og det var dejligt at fornemme den afslappede stemning. Brudeparret blev hentet i hestevogn og kørt af en forudbestemt rute og jeg kørte i forvejen og sprang løbende ud af bilen og fik taget billeder af det nygifte brudepar. Brudeparret ønskede ikke at få taget traditionelle bryllupsportrætter.

Vi ankom til brudeparrets bopæl, hvor både reception og fest skulle afholdes i et stort telt i haven. Brudeparret fik skåret den store, lækre og flotte bryllupskage. Jeg udnyttede de fine forhold i haven til at få taget billeder af brudebuket og vielsesringe. Jeg fik taget billeder under receptionen og efterfølgende fik jeg taget billeder af alle gæsterne da de ankom til festen. Slutteligt tog vi gruppe billeder og jeg forlod brylluppet og der blev efter sigende festet til den lyse morgen.

Skal I bruge en fotograf, til at forevige Jeres store dag så tryk her.

 

Tillykke til Mille & Michael

 

Brudeparret har efter modtagelse af billeder, på online galleri med download af hele galleriet i fuld opløsning, udtalt følgende om at benytte Ian Foto som fotograf på Deres store dag:

“Ian er en super dygtig fotograf, han fotograferede vores bryllup, receptionen og gæsterne, og han fik virkelig fanget stemningen og taget nogle super billeder. Han er initiativrig og meget behagelig. Vi er SÅ glade for at Ian kunne være med til af forevige vores fantastiske dag.”