• Vores Kunder Siger:

  “Jeg havde en rigtig god oplevelse til mit photoshoot i Rødovre. Jeg følte mig afslappet og tilpas. Det var alt sammen meget professionelt.
  Ville helt klart anbefale Ian som fotograf.”

  “Ian tog nogle virkelige gode billeder før, under og efter vielsen og sørgede for at gøre vores dag uforglemmelig, og vil helt sikkert være en fotograf jeg anbefaler andre.”

  “….. Ian er meget sympatisk og empatisk og vi havde ingen kvaler ved at vælge ham som fotograf. Fra start var Ian super engageret over vi skulle giftes og det gav en kæmpe ro hos os, og vi kunne derfor koncentrere os om at planlægge resten.”

  “Alle gæsterne følte sig tilpas i hans selskab og vigtigst af alt gjorde vi, som brudepar, det også.”

  “Selve bryllupsportrætterne var fantastisk sjove at få taget. Ian har en yderst humoristisk sans som kan lette den smule anspændthed, man har, på sådan en dag.”

  Ian Fotograf i København har vores varmeste anbefalinger til at forevige de minder, som man har allerkærest.”

  “Ian er en fotograf i Rødovre med stor passion for det han laver, hvilket skinner tydeligt igennem. Han ligger meget energi i at yde en formidabel service og imødekommer ønsker og behov. Yderst fleksibel, god til børn og et skønt menneske at have omkring sig.

  “Super god oplevelse i København med dig som fotograf. Meget fleksibel i forhold til sted, havde brød med så William kunne fodre ænder. Du flyttede med hvor William var så du fangede øjeblikke der var virkelige og ikke opstillede – præcis hvad vi ville have i vores billeder. Du super god til børn og var kreativ med omgivelserne. Alt i alt en kanon oplevelse der gav virkelig gode billeder. Absolut ikke sidste gang vi bruger dig.”

  “Ian har, som fotograf, givet os den bedste service fra start til slut! Ian fulgte vores datter i kirken ved hendes dåb, og fik taget nogle fantastiske billeder. Det er bestemt ikke sidste gang, vi bruger IN foto.”

  “Vi har brugt IAN Foto til at få taget nogen familie billeder. Vi har været super tilfredse med hans måde at håndtere os på, som hans kunder. Han er utrolig imødekommende og hans personlighed bærer meget præg af at han er uddannet pædagog. Han er fantastisk til børn. Han har givet os nogen billeder som vi vil gemme resten af vores liv. Vi er meget tilfredse med behandling, kvalitet og pris. Tak Ian.”

  “Rigtig god stemning og super sød, pædagogisk og dygtig fotograf! Kan varmt anbefales.

  “Vi syntes at du var meget glad, sjov og mest af alt professionel. Vi vil både bruge og anbefale dig en anden gang! ”

  “God fotograf, dejlig stemning og super pædagogisk.”

  “Super service fra start til slut. Billederne er perfekte! Tak……”

Bryllup i Malmö

Se billederne fra et fantastisk bryllup i Malmö.

Jeg havde fornøjelsen, at forevige en vielse mellem 2 fantastiske mennesker. Parret er bosiddende i Sverige i nærheden af Malmö og vielsen skulle ske på Rådhuset. Jeg havde ikke haft mulighed for at møde parret face-face inden vielsen og havde derfor klaret al kommunikation skriftligt og jeg var derfor en lille smule spændt på at møde parret på Stortorget i Malmö.

Jeg ankom som jeg plejer i god tid, men vejret fik mig til at fundere over om det egentlig var efterår eller om det var sommer – som kalenderen indikerede. Jeg havde tjekket vejrudsigten i løbet af ugen og skrevet sammen med bruden, vedrørende en alternativ location at tage billederne – såfremt vejret ikke skulle arte sig.  Vi kunne desværre ikke finde nogen andre end det selskabslokale som festen skulle holdes i – ikke en optimal løsning og jeg bad til de højere magter om vejr hvor fotografering var en mulighed.

Regnen aftog og ophørte mere eller mindre samtidigt med at brudgommen, Michael og forloveren ankom til rådhuset – dejligt. Pladsen var fuld af mennesker der enten var på vej ind for at blive viet eller på bej ud igen og derfor stod rundt omkring og fik taget billeder.

Familien ankom og det var særligt at opleve den samhørighed der var mellem brudens og brudgommens familie. Forloveren var svensk, bruden havde brasilianske aner og brudgommen var dansk – her var der tale om en international begivenhed i den skånske hovedstad.

Bruden ankom i fashionabel stil, meget smuk – omend en kende forsinket 13:08 og vielsen skulle være påbegyndt inde på rådhuset kl. 13. Jeg blev lidt nervøs på brudeparrets vegne, når jeg tænkte på den svenske indstilling til regler. Min tvivl blev gjort til skamme og vi kom ind på rådhuset til et meget lille lokale. Danielle og Michael blev viet ved en kort ceremoni og vi blev bedt om at gå udenfor da de næste brudepar ventede på at komme til. En særlig måde at blive viet på og ikke en jeg er stødt på tidligere.  Vi fik taget nogle billeder på Stortorget og kørte derefter til Daniaparken og her tog vi de resterende billeder. I umiddelbar nærhed af parken ligger den verdenberømte bygning Turning Torso og de spændende bygninger dannede en spændende omend udfordrende baggrund for de billeder vi fik taget. Herefter tog jeg afsked med Danielle, Michael og resten af deres lille familie. Jeg ønsker alt det bedste for brudeparret i fremtiden.

Bryllup_Danielle_og_Michael_1_sorthvid-1837Bryllup_Danielle_og_Michael_4-1844Bryllup_Danielle_og_Michael_10_sorthvid-1864Bryllup_Danielle_og_Michael_11-1865Bryllup_Danielle_og_Michael_13-1869Bryllup_Danielle_og_Michael_17-1878Bryllup_Danielle_og_Michael_19-1893Bryllup_Danielle_og_Michael_22_sorthvid-1897RådhusetBryllup_Danielle_og_Michael_38-1972Bryllup_Danielle_og_Michael_48_sorthvid-2032Bryllup_Danielle_og_Michael_50-2035Bryllup_Danielle_og_Michael_52_sorthvid-2037Bryllup_Danielle_og_Michael_55-2046Bryllup_Danielle_og_Michael_56_sorthvid-2050Bryllup_Danielle_og_Michael_57-2069Bryllup_Danielle_og_Michael_58_sorthvid_beskåret-2085Bryllup_Danielle_og_Michael_61_sorthvid-2107Bryllup_Danielle_og_Michael_63-2113Bryllup_Danielle_og_Michael_67_sorthvid-2134Bryllup_Danielle_og_Michael_69-2138Bryllup_Danielle_og_Michael_80_sorthvid-4324Bryllup_Danielle_og_Michael_-4316Bryllup_Danielle_og_Michael_sorthvid-4340Bryllup_Danielle_og_Michael_73-2174Bryllup_Danielle_og_Michael_70-2155Bryllup_Danielle_og_Michael_75_vignette-2208Bryllup_Danielle_og_Michael_77_sorthvid-2224Bryllup_Danielle_og_Michael_78-2257Bryllup_Danielle_og_Michael_64-2127