• Vores Kunder Siger:

  “Jeg havde en rigtig god oplevelse til mit photoshoot i Rødovre. Jeg følte mig afslappet og tilpas. Det var alt sammen meget professionelt.
  Ville helt klart anbefale Ian som fotograf.”

  “Ian tog nogle virkelige gode billeder før, under og efter vielsen og sørgede for at gøre vores dag uforglemmelig, og vil helt sikkert være en fotograf jeg anbefaler andre.”

  “….. Ian er meget sympatisk og empatisk og vi havde ingen kvaler ved at vælge ham som fotograf. Fra start var Ian super engageret over vi skulle giftes og det gav en kæmpe ro hos os, og vi kunne derfor koncentrere os om at planlægge resten.”

  “Alle gæsterne følte sig tilpas i hans selskab og vigtigst af alt gjorde vi, som brudepar, det også.”

  “Selve bryllupsportrætterne var fantastisk sjove at få taget. Ian har en yderst humoristisk sans som kan lette den smule anspændthed, man har, på sådan en dag.”

  Ian Fotograf i København har vores varmeste anbefalinger til at forevige de minder, som man har allerkærest.”

  “Ian er en fotograf i Rødovre med stor passion for det han laver, hvilket skinner tydeligt igennem. Han ligger meget energi i at yde en formidabel service og imødekommer ønsker og behov. Yderst fleksibel, god til børn og et skønt menneske at have omkring sig.

  “Super god oplevelse i København med dig som fotograf. Meget fleksibel i forhold til sted, havde brød med så William kunne fodre ænder. Du flyttede med hvor William var så du fangede øjeblikke der var virkelige og ikke opstillede – præcis hvad vi ville have i vores billeder. Du super god til børn og var kreativ med omgivelserne. Alt i alt en kanon oplevelse der gav virkelig gode billeder. Absolut ikke sidste gang vi bruger dig.”

  “Ian har, som fotograf, givet os den bedste service fra start til slut! Ian fulgte vores datter i kirken ved hendes dåb, og fik taget nogle fantastiske billeder. Det er bestemt ikke sidste gang, vi bruger IN foto.”

  “Vi har brugt IAN Foto til at få taget nogen familie billeder. Vi har været super tilfredse med hans måde at håndtere os på, som hans kunder. Han er utrolig imødekommende og hans personlighed bærer meget præg af at han er uddannet pædagog. Han er fantastisk til børn. Han har givet os nogen billeder som vi vil gemme resten af vores liv. Vi er meget tilfredse med behandling, kvalitet og pris. Tak Ian.”

  “Rigtig god stemning og super sød, pædagogisk og dygtig fotograf! Kan varmt anbefales.

  “Vi syntes at du var meget glad, sjov og mest af alt professionel. Vi vil både bruge og anbefale dig en anden gang! ”

  “God fotograf, dejlig stemning og super pædagogisk.”

  “Super service fra start til slut. Billederne er perfekte! Tak……”

Bryllup Lars & Kia

Bryllupsportrætter fra borgerlig vielse. Se billeder fra den fantastiske dag.

Jeg var så heldig, at fotografere ved dette bryllup. Jeg var blevet anbefalet af en af brudens veninder og vi havde en god skriftlig kommunikation, hvor vi fik lavet aftaler for hvordan dagen skulle forløbe og hvad de kunne forvente af mig som fotograf. Parret modtog en skriftlig bekræftelse på vores aftale på mail. Vi havde op til selve vielsen kontakt, omkring alternativer, hvis vejret ikke skulle arte sig.

Jeg ankom i god til til Rådhuset på Frederiksberg, hvor jeg undersøgte forholdene på – hvor skulle vielsen foregå, lysforhold og ikke mindst om det var tilladt for bruden at køre ind på selve rådhuspladsen og blive sat af. Rådhusbetjentene var meget hjælpsomme. Jeg ville normalt have taget billeder af rådhuset, både inde og ude, men rådhusets facade var ved at blive renoveret og den store sal indenfor var ved at blive klargjort til juleunderholdning – så det var desværre ikke en mulighed.

Brudgommen ankom til rådhuset og han var tydeligt spændt og nervøs. Gæsterne ankom lige efter og nerverne hos brudgommen virkede til at finde et roligere leje. Bruden ankom i bil på rådhuspladsen og fik hils på den spændte brudgom og de fremmødte gæster. Vi gik herefter op til vielses kontoret. Vi ventede lidt på at komme til, men tiden blev brugt på, at få taget nogle fine billeder af de fremmødte. Vielsen foregik i et særligt indrettet rum, som måske ikke i sig selv var særlig romantisk og kaldte de store følelser frem. Brudeparrets og gæsternes forventninger, gjorde dog at der var en ganske særlig højtidlig stemning i lokalet. Vielsen var meget hurtigt overstået.

Vi mødtes ved Frederiksberg Runddel og fik taget billeder af familien, skålen for brudeparret og gruppebilleder i alle tænkelige kombinationer. Brudeparret og jeg tog herefter sammen en masse brudeportrætter, omkring det sted hvor brudgommen havde friet til bruden. Vi havde en fantastisk hyggelig og sjov eftermiddag sammen og jeg nød hvert et øjeblik i selskab med brudeparret og deres familie. Brudeparret har efterfølgende udtalt følgende omkring, deres oplevelse af at have brugt mig som fotograf:

” Et stort og varmt tak til Ian for at forevige minderne om vores bryllup. Da vi skulle have stablet et bryllup på benene ret hurtigt, har kommunikationen med Ian foregået skriftligt, men vi følte os trygge lige fra start. Ian er meget sympatisk og empatisk og vi havde ingen kvaler ved at vælge ham som fotograf. Fra start var Ian super engageret over vi skulle giftes og det gav en kæmpe ro hos os, og vi kunne derfor koncentrere os om at planlægge resten. På selve dagen gav Ian os alt det vi havde drømt om. Billederne sad lige i skabet fra start. Alle gæsterne følte sig tilpas i hans selskab og vigtigst af alt gjorde vi, som brudepar, det også. Selve bryllupsportrætterne var fantastisk sjove at få taget. Ian har en yderst humoristisk sans som kan lette den smule anspændthed, man har, på sådan en dag. Vi havde på forhånd aftalt med Ian, at billederne gerne måtte være så naturlige som muligt, og samtidig også fortælle vores historie. Hvordan man løser sådan en opgave som fotograf, må vi være svar skyldig, men Ian formodede at løse den. Ian har vores varmeste anbefalinger til at forevige de minder, som man har allerkærest.”

1 2 3 4 5 6 7 8 9 IMG_0005 IMG_0006_sorthvid IMG_0034_sorthvid IMG_0049 IMG_0055 IMG_0060_sorthvid IMG_0068 IMG_0073_sorthvid IMG_0076 IMG_9770_sorthvid IMG_9936_sorthvid IMG_9942_ekstra IMG_9942_ekstra_sorthvid IMG_9947_sorthvid IMG_9963 IMG_9965_sorthvid IMG_9966 IMG_9970