• Vores Kunder Siger:

  “Jeg havde en rigtig god oplevelse til mit photoshoot i Rødovre. Jeg følte mig afslappet og tilpas. Det var alt sammen meget professionelt.
  Ville helt klart anbefale Ian som fotograf.”

  “Ian tog nogle virkelige gode billeder før, under og efter vielsen og sørgede for at gøre vores dag uforglemmelig, og vil helt sikkert være en fotograf jeg anbefaler andre.”

  “….. Ian er meget sympatisk og empatisk og vi havde ingen kvaler ved at vælge ham som fotograf. Fra start var Ian super engageret over vi skulle giftes og det gav en kæmpe ro hos os, og vi kunne derfor koncentrere os om at planlægge resten.”

  “Alle gæsterne følte sig tilpas i hans selskab og vigtigst af alt gjorde vi, som brudepar, det også.”

  “Selve bryllupsportrætterne var fantastisk sjove at få taget. Ian har en yderst humoristisk sans som kan lette den smule anspændthed, man har, på sådan en dag.”

  Ian Fotograf i København har vores varmeste anbefalinger til at forevige de minder, som man har allerkærest.”

  “Ian er en fotograf i Rødovre med stor passion for det han laver, hvilket skinner tydeligt igennem. Han ligger meget energi i at yde en formidabel service og imødekommer ønsker og behov. Yderst fleksibel, god til børn og et skønt menneske at have omkring sig.

  “Super god oplevelse i København med dig som fotograf. Meget fleksibel i forhold til sted, havde brød med så William kunne fodre ænder. Du flyttede med hvor William var så du fangede øjeblikke der var virkelige og ikke opstillede – præcis hvad vi ville have i vores billeder. Du super god til børn og var kreativ med omgivelserne. Alt i alt en kanon oplevelse der gav virkelig gode billeder. Absolut ikke sidste gang vi bruger dig.”

  “Ian har, som fotograf, givet os den bedste service fra start til slut! Ian fulgte vores datter i kirken ved hendes dåb, og fik taget nogle fantastiske billeder. Det er bestemt ikke sidste gang, vi bruger IN foto.”

  “Vi har brugt IAN Foto til at få taget nogen familie billeder. Vi har været super tilfredse med hans måde at håndtere os på, som hans kunder. Han er utrolig imødekommende og hans personlighed bærer meget præg af at han er uddannet pædagog. Han er fantastisk til børn. Han har givet os nogen billeder som vi vil gemme resten af vores liv. Vi er meget tilfredse med behandling, kvalitet og pris. Tak Ian.”

  “Rigtig god stemning og super sød, pædagogisk og dygtig fotograf! Kan varmt anbefales.

  “Vi syntes at du var meget glad, sjov og mest af alt professionel. Vi vil både bruge og anbefale dig en anden gang! ”

  “God fotograf, dejlig stemning og super pædagogisk.”

  “Super service fra start til slut. Billederne er perfekte! Tak……”

Heldags bryllup

Se billederne fra de fantastisk e bryllup

Heldags bryllup:

Signe og Michael henvendte sig tidligere på året og forespurgte på muligheden for, at jeg kunne fotografere Deres bryllup. Signe havde fået mig anbefalet af hendes frisør, som havde været gæst ved et barnedåb hvor jeg havde været fotograf. Lækkert at blive anbefalet af andre, det er for mig den fornemmeste hæder man som fotograf kan modtage.

Vi afholdt formøde og fik talt alle forventninger og detaljer igennem. Vi aftalte på mødet at vi senere på året skulle mødes og sammen køre ud og kigge på, lokation for bryllups-portrætterne.

Sammen fandt vi en dejlig lokation og fik talt os tilrette i forhold til tidsforbrug, da bryllupsdagen ofte er fyldt med spændende ting – der også liiiige skal nåes.

Endelig oprandt Signe & Michaels store dag, jeg ankom til Deres bopæl kl. 08:45 og kørte derefter Signe og hendes brudepige til Salon Exaudi i Gladsaxe. Signe, hendes mor &  brudepigen skulle have ordnet hår og lagt makeup. En rigtig hyggelig start på dagen og dejligt at have lidt tid sammen med Bruden inden vielsen. Efter håret var sat, makeup var lagt og brudesløret sat i håret kørte vi retur til brudeparrets bopæl.

Forkælelse, hår sættes & makeup lægges:

Brudekjolen:

Brudekjolen skulle på og der var en dejlig stemning og forventningens glæde og nerverne begyndte så småt at indfinde sig hos os alle. Jeg forlod Bruden og kørte til kirken.

Den nervøse brudgom:

Vielsen skulle stå i Søborg kirke, en flot hvidkalket kirke opført i 1914.

I kirken var brudgommen og hans forlover allerede ankommet. Forloveren gik rundt og pyntede kirken med lidt blomster. Brudgommen viste stolt bilen frem, som brudeparret efter vielsen skulle køre i. En flot Audi R8 – som løbende blev rost og beundret af gæsterne der ankom – især af de mandlige. Jeg fik talt med præsten omkring regler/retningslinjer for fotograferingen.

Brudgommen og forlover fandt, sammen med gæsterne, plads i kirken og man fornemmede den forventningsfulde stemning.

Bruden ankommer:

Bruden ankom og fik ordnet de sidste detaljer inden der blev gjort klar til indmarch. Dørene åbnede ind til kirken og det var et dejligt syn der mødte alle i kirken.  Vielsen var virkelig smuk og præstens tale var god og vedkommende. Jeg fik mindet bruden & brudens far om, at gå langsomt, smile og nyde at gå op ad kirkegulvet.

Lykønskninger & riskast:

Efter en smuk udmarch, samledes alle gæsterne udenfor og der blev kastet med ris i rigelige mængder. Vi fik taget gruppebilleder og der blev taget billeder af lykønskninger.

Gæsterne beundrer den flotte sportsvogn

Brudeparret kørte herefter til den aftalte lokation, i den lækre bil.

Brudesportrætter:

Brudeportrætterne blev taget ved Aldershvile Slotsruin. Et lækkert område med mange muligheder og på dagen fremstod, atypisk for denne sommer, for mestedels badet i sol. Vi fik taget de billeder vi havde aftalt og lidt improvisation var der også tid til.

Reception:

Vi kørte herefter til reception hos brudens forældre, hvor gæsterne stod på vejen og tog imod det nygifte par ude på vejen. Receptionen var hyggelig med en afslappet atmosfære. Brudeparret fik skåret bryllupskage og det var en meget flot kage(Og velsmagende).

Middag & fest:

Festen foregik på Restaurant Bellahøj, som for dagen var omdannet til det der virkede som epicenter for motorsportsinteresserede – da der blev afviklet Copenhagen Historic Grand Prix. Festen var rigtig hyggelig og maden var fantastisk.

Brudevals:

Kl. 23:55 blev der danset brudevals og en lang dag, for fotografen blev afsluttet med billeder af glade, feststemte og dansende mennesker. En fantastisk dag.

 

Tillykke til Signe & Michael