• Vores Kunder Siger:

  “Jeg havde en rigtig god oplevelse til mit photoshoot i Rødovre. Jeg følte mig afslappet og tilpas. Det var alt sammen meget professionelt.
  Ville helt klart anbefale Ian som fotograf.”

  “Ian tog nogle virkelige gode billeder før, under og efter vielsen og sørgede for at gøre vores dag uforglemmelig, og vil helt sikkert være en fotograf jeg anbefaler andre.”

  “….. Ian er meget sympatisk og empatisk og vi havde ingen kvaler ved at vælge ham som fotograf. Fra start var Ian super engageret over vi skulle giftes og det gav en kæmpe ro hos os, og vi kunne derfor koncentrere os om at planlægge resten.”

  “Alle gæsterne følte sig tilpas i hans selskab og vigtigst af alt gjorde vi, som brudepar, det også.”

  “Selve bryllupsportrætterne var fantastisk sjove at få taget. Ian har en yderst humoristisk sans som kan lette den smule anspændthed, man har, på sådan en dag.”

  Ian Fotograf i København har vores varmeste anbefalinger til at forevige de minder, som man har allerkærest.”

  “Ian er en fotograf i Rødovre med stor passion for det han laver, hvilket skinner tydeligt igennem. Han ligger meget energi i at yde en formidabel service og imødekommer ønsker og behov. Yderst fleksibel, god til børn og et skønt menneske at have omkring sig.

  “Super god oplevelse i København med dig som fotograf. Meget fleksibel i forhold til sted, havde brød med så William kunne fodre ænder. Du flyttede med hvor William var så du fangede øjeblikke der var virkelige og ikke opstillede – præcis hvad vi ville have i vores billeder. Du super god til børn og var kreativ med omgivelserne. Alt i alt en kanon oplevelse der gav virkelig gode billeder. Absolut ikke sidste gang vi bruger dig.”

  “Ian har, som fotograf, givet os den bedste service fra start til slut! Ian fulgte vores datter i kirken ved hendes dåb, og fik taget nogle fantastiske billeder. Det er bestemt ikke sidste gang, vi bruger IN foto.”

  “Vi har brugt IAN Foto til at få taget nogen familie billeder. Vi har været super tilfredse med hans måde at håndtere os på, som hans kunder. Han er utrolig imødekommende og hans personlighed bærer meget præg af at han er uddannet pædagog. Han er fantastisk til børn. Han har givet os nogen billeder som vi vil gemme resten af vores liv. Vi er meget tilfredse med behandling, kvalitet og pris. Tak Ian.”

  “Rigtig god stemning og super sød, pædagogisk og dygtig fotograf! Kan varmt anbefales.

  “Vi syntes at du var meget glad, sjov og mest af alt professionel. Vi vil både bruge og anbefale dig en anden gang! ”

  “God fotograf, dejlig stemning og super pædagogisk.”

  “Super service fra start til slut. Billederne er perfekte! Tak……”

Familie fotografering i eget hjem

Jeg havde for nylig den udsøgte fornøjelse, at komme hjem til en fantastisk familie og tage billeder af dem. Familien havde henvendt sig og spurgt ind til familiefoto, jeg anbefalede dem, at jeg kom hjem til dem – da det er der deres datter ville være tryg ved at der kom en fremmed og tog billeder af hende. Jeg ankom kl. 10.00 og Saga(pigen) lå og sov da jeg ankom og forældrene ville vække hende – men jeg gjorde lige mit udstyr klar og talte lidt med forældrene om idéer til hvor vi kunne fotografere i deres hjem. Saga vågnede og var lidt betuttet over, at der var kommet en stor mand, med et mærkeligt apparat, som oveni købet lavede mærkelige lyde, ind i hendes hjem. Jeg brugte lidt tid på, at lege lidt med Saga og hun tøede fuldstændig op, da hun fandt ud af at jeg var okay. Jeg synes at denne familie er helt fantastisk og jeg har fået en rigtig god tilbagemelding i forhold til deres oplevelse, af at bruge IN Foto.

“Vi har brugt IN Foto til at få taget nogen familie billeder. Vi har været super tilfredse med hans måde at håndtere os på, som hans kunder. Han er utrolig imødekommende og hans personlighed bærer meget præg af at han er uddannet pædagog. Han er fantastisk til børn. Han har givet os nogen billeder som vi vil gemme resten af vores liv. Vi er meget tilfredse med behandling, kvalitet og pris. Tak Ian.”

 

IMG_7763beskåret IMG_7751 IMG_7753beskåret IMG_7765grøn sut IMG_7829 IMG_7841 IMG_7851 IMG_7856lilla giraf IMG_7919 IMG_7977 IMG_7986 IMG_8016beskåret IMG_8026 IMG_8043beskåret IMG_8045 IMG_8070 IMG_8087 IMG_8087sorthvid IMG_8144