• Vores Kunder Siger:

  “Jeg havde en rigtig god oplevelse til mit photoshoot i Rødovre. Jeg følte mig afslappet og tilpas. Det var alt sammen meget professionelt.
  Ville helt klart anbefale Ian som fotograf.”

  “Ian tog nogle virkelige gode billeder før, under og efter vielsen og sørgede for at gøre vores dag uforglemmelig, og vil helt sikkert være en fotograf jeg anbefaler andre.”

  “….. Ian er meget sympatisk og empatisk og vi havde ingen kvaler ved at vælge ham som fotograf. Fra start var Ian super engageret over vi skulle giftes og det gav en kæmpe ro hos os, og vi kunne derfor koncentrere os om at planlægge resten.”

  “Alle gæsterne følte sig tilpas i hans selskab og vigtigst af alt gjorde vi, som brudepar, det også.”

  “Selve bryllupsportrætterne var fantastisk sjove at få taget. Ian har en yderst humoristisk sans som kan lette den smule anspændthed, man har, på sådan en dag.”

  Ian Fotograf i København har vores varmeste anbefalinger til at forevige de minder, som man har allerkærest.”

  “Ian er en fotograf i Rødovre med stor passion for det han laver, hvilket skinner tydeligt igennem. Han ligger meget energi i at yde en formidabel service og imødekommer ønsker og behov. Yderst fleksibel, god til børn og et skønt menneske at have omkring sig.

  “Super god oplevelse i København med dig som fotograf. Meget fleksibel i forhold til sted, havde brød med så William kunne fodre ænder. Du flyttede med hvor William var så du fangede øjeblikke der var virkelige og ikke opstillede – præcis hvad vi ville have i vores billeder. Du super god til børn og var kreativ med omgivelserne. Alt i alt en kanon oplevelse der gav virkelig gode billeder. Absolut ikke sidste gang vi bruger dig.”

  “Ian har, som fotograf, givet os den bedste service fra start til slut! Ian fulgte vores datter i kirken ved hendes dåb, og fik taget nogle fantastiske billeder. Det er bestemt ikke sidste gang, vi bruger IN foto.”

  “Vi har brugt IAN Foto til at få taget nogen familie billeder. Vi har været super tilfredse med hans måde at håndtere os på, som hans kunder. Han er utrolig imødekommende og hans personlighed bærer meget præg af at han er uddannet pædagog. Han er fantastisk til børn. Han har givet os nogen billeder som vi vil gemme resten af vores liv. Vi er meget tilfredse med behandling, kvalitet og pris. Tak Ian.”

  “Rigtig god stemning og super sød, pædagogisk og dygtig fotograf! Kan varmt anbefales.

  “Vi syntes at du var meget glad, sjov og mest af alt professionel. Vi vil både bruge og anbefale dig en anden gang! ”

  “God fotograf, dejlig stemning og super pædagogisk.”

  “Super service fra start til slut. Billederne er perfekte! Tak……”

Konfirmation Izabella

Se billeder fra den fantastiske konfirmation i Islev Kirke

Jeg havde den udsøgte fornøjelse af at fotografere konfirmandinden på denne store dag.

Konfirmationen blev afholdt i Islev kirke, en kirke opført i 70´erne. Kirken er ikke indrettet som de fleste andre kirker og er overraskende mørk. En kirke som stiller store krav til fotografens udstyr – heldigvis har jeg kameraer som sagtens kan lave lækre billeder under vanskelige forhold.

Jeg ankom tidligt til kirken og fik kigget på forholdende og taget lidt billeder inde i kirken. Konfirmaninden og hendes familie ankom og vi fik taget billeder af dem alle efterhånden som de ankom og fik hilst på hinanden.

Jeg havde haft en samtale med præsten omkring hans holdning til fotografering i kirken, den varierer overraskende meget fra præst til præst. Jeg fandt en god plads, men præsten kom og inviterede mig til at sidde samme sted som ham og dermed havde jeg frit udsyn til indmarchen samt selve konfirmationen.

Selve den kirkelige handling var flot og de fremmødte havde også mulighed for selv at gå til alteret og modtage nadver.

Efter konfirmationen modtog konfirmandinden lykønskninger fra familie, venner & veninder. Vi tog billeder af familie & konfirmand i alle tænkelige kombinationer.

Vi havde aftale et sted hvor familien ønskede at få taget portrætter af konfirmandinden og stedet fremstod dejlig grønt, indbydende og med et flot solskinsvejr.

Izabella havde sin bror, svigerinde og kusine med  på lokation og de blev straks sat igang som assistenter. Jeg bad kusinen lave en buket af blomster fra området vi var og den blev rigtig flot og den kan ses på billederne herunder. Izabella var mega sej og nem at arbejde med, hun var stort set frisk på alle mine idéer og havde ovenikøbet et par stykker selv.

Jeg har afleveret alle redigerede billeder på et online galleri med musik som understøtter stemningen og jeg har fået følgende tilbagemelding fra familien:

“Hold da kæft en fantastisk oplevelse🙌
Fantastiske billeder 👍 Vi er helt rørte og sidder med tårer i øjnene over at genopleve dagen😉
Tak👏👏👏Du er en ⭐️😉

Konfirmation i Islev Kirke 5 6 7 33_SH 34 49 80 81 82_3 229 232 234 239 242 246 250 252