• Vores Kunder Siger:

  “Jeg havde en rigtig god oplevelse til mit photoshoot i Rødovre. Jeg følte mig afslappet og tilpas. Det var alt sammen meget professionelt.
  Ville helt klart anbefale Ian som fotograf.”

  “Ian tog nogle virkelige gode billeder før, under og efter vielsen og sørgede for at gøre vores dag uforglemmelig, og vil helt sikkert være en fotograf jeg anbefaler andre.”

  “….. Ian er meget sympatisk og empatisk og vi havde ingen kvaler ved at vælge ham som fotograf. Fra start var Ian super engageret over vi skulle giftes og det gav en kæmpe ro hos os, og vi kunne derfor koncentrere os om at planlægge resten.”

  “Alle gæsterne følte sig tilpas i hans selskab og vigtigst af alt gjorde vi, som brudepar, det også.”

  “Selve bryllupsportrætterne var fantastisk sjove at få taget. Ian har en yderst humoristisk sans som kan lette den smule anspændthed, man har, på sådan en dag.”

  Ian Fotograf i København har vores varmeste anbefalinger til at forevige de minder, som man har allerkærest.”

  “Ian er en fotograf i Rødovre med stor passion for det han laver, hvilket skinner tydeligt igennem. Han ligger meget energi i at yde en formidabel service og imødekommer ønsker og behov. Yderst fleksibel, god til børn og et skønt menneske at have omkring sig.

  “Super god oplevelse i København med dig som fotograf. Meget fleksibel i forhold til sted, havde brød med så William kunne fodre ænder. Du flyttede med hvor William var så du fangede øjeblikke der var virkelige og ikke opstillede – præcis hvad vi ville have i vores billeder. Du super god til børn og var kreativ med omgivelserne. Alt i alt en kanon oplevelse der gav virkelig gode billeder. Absolut ikke sidste gang vi bruger dig.”

  “Ian har, som fotograf, givet os den bedste service fra start til slut! Ian fulgte vores datter i kirken ved hendes dåb, og fik taget nogle fantastiske billeder. Det er bestemt ikke sidste gang, vi bruger IN foto.”

  “Vi har brugt IAN Foto til at få taget nogen familie billeder. Vi har været super tilfredse med hans måde at håndtere os på, som hans kunder. Han er utrolig imødekommende og hans personlighed bærer meget præg af at han er uddannet pædagog. Han er fantastisk til børn. Han har givet os nogen billeder som vi vil gemme resten af vores liv. Vi er meget tilfredse med behandling, kvalitet og pris. Tak Ian.”

  “Rigtig god stemning og super sød, pædagogisk og dygtig fotograf! Kan varmt anbefales.

  “Vi syntes at du var meget glad, sjov og mest af alt professionel. Vi vil både bruge og anbefale dig en anden gang! ”

  “God fotograf, dejlig stemning og super pædagogisk.”

  “Super service fra start til slut. Billederne er perfekte! Tak……”

Konfirmation

Jeg havde den store fornøjelse af, at være fotograf i forbindelse med en fantastisk konfirmation. Jeg mødte, som jeg plejer, op i god tid – for at få nogle billeder af familien som ankom til kirken – men også for at få en samtale med kirketjeneren om hvordan præsten havde det med at der blev taget billeder i kirken. Jeg fik afklaret mine spørgsmål og jeg respekterede, naturligvis de regler som gjaldt for lige netop denne ceremoni, med denne præst. Ceremonien var meget fin og det er altid en fornøjelse, at se de spændte og forventningsfulde konfirmander & konfirmandinder, under indmarchen. Jeg fik taget “hilse billeder”, udenfor kirken af familie og venner. Vi tog herefter en hele del billeder inde i kirken af konfirmandinden og det var som beskrevet tidligere, afstemt med kirkens ønsker for hvordan fotograferingen foregår i denne kirke – det skal naturligvis respekteres.  Vi tog også billeder udenfor af konfirmandinden og forældrene. Vi tog herefter til festen, som jeg dækkede og fik taget billeder af gæsterne, både af enkelt personer men også et gruppebillede. Jeg fik fotograferet alle taler og fik taget nogle dejlige billeder, som var med til at dokumentere dagen og som ikke mindst frigav nogle ressourcer til værtsparret – da de vidste at der var styr på, at der blev taget nogle lækre billeder. Alt i alt en dejlig dag, i selskab med en masse søde og imødekommende mennesker og ikke mindst en sød, frisk & smuk konfirmandinde. Jeg viser naturligvis ikke de private fotos, her på min hjemmeside og alle billeder som er blevet lagt op her – er sket efter forudgående godkendelse af kunderne.

Thea_konfirmation_2-6887 Thea_konfirmation_5-6897 Thea_konfirmation_9_sorthvid-6908 Thea_konfirmation_28-6986 Thea_konfirmation_40_sorthvid-5065 Thea_konfirmation_51_1_sorthvid-7024 Thea_konfirmation_52_sorthvid-7055 Thea_konfirmation_52-7034 Thea_konfirmation_56_sorthvid_øjne_med_farve_beskåret-7076 Thea_konfirmation_64_sorthvid-6886