• Vores Kunder Siger:

  “Jeg havde en rigtig god oplevelse til mit photoshoot i Rødovre. Jeg følte mig afslappet og tilpas. Det var alt sammen meget professionelt.
  Ville helt klart anbefale Ian som fotograf.”

  “Ian tog nogle virkelige gode billeder før, under og efter vielsen og sørgede for at gøre vores dag uforglemmelig, og vil helt sikkert være en fotograf jeg anbefaler andre.”

  “….. Ian er meget sympatisk og empatisk og vi havde ingen kvaler ved at vælge ham som fotograf. Fra start var Ian super engageret over vi skulle giftes og det gav en kæmpe ro hos os, og vi kunne derfor koncentrere os om at planlægge resten.”

  “Alle gæsterne følte sig tilpas i hans selskab og vigtigst af alt gjorde vi, som brudepar, det også.”

  “Selve bryllupsportrætterne var fantastisk sjove at få taget. Ian har en yderst humoristisk sans som kan lette den smule anspændthed, man har, på sådan en dag.”

  Ian Fotograf i København har vores varmeste anbefalinger til at forevige de minder, som man har allerkærest.”

  “Ian er en fotograf i Rødovre med stor passion for det han laver, hvilket skinner tydeligt igennem. Han ligger meget energi i at yde en formidabel service og imødekommer ønsker og behov. Yderst fleksibel, god til børn og et skønt menneske at have omkring sig.

  “Super god oplevelse i København med dig som fotograf. Meget fleksibel i forhold til sted, havde brød med så William kunne fodre ænder. Du flyttede med hvor William var så du fangede øjeblikke der var virkelige og ikke opstillede – præcis hvad vi ville have i vores billeder. Du super god til børn og var kreativ med omgivelserne. Alt i alt en kanon oplevelse der gav virkelig gode billeder. Absolut ikke sidste gang vi bruger dig.”

  “Ian har, som fotograf, givet os den bedste service fra start til slut! Ian fulgte vores datter i kirken ved hendes dåb, og fik taget nogle fantastiske billeder. Det er bestemt ikke sidste gang, vi bruger IN foto.”

  “Vi har brugt IAN Foto til at få taget nogen familie billeder. Vi har været super tilfredse med hans måde at håndtere os på, som hans kunder. Han er utrolig imødekommende og hans personlighed bærer meget præg af at han er uddannet pædagog. Han er fantastisk til børn. Han har givet os nogen billeder som vi vil gemme resten af vores liv. Vi er meget tilfredse med behandling, kvalitet og pris. Tak Ian.”

  “Rigtig god stemning og super sød, pædagogisk og dygtig fotograf! Kan varmt anbefales.

  “Vi syntes at du var meget glad, sjov og mest af alt professionel. Vi vil både bruge og anbefale dig en anden gang! ”

  “God fotograf, dejlig stemning og super pædagogisk.”

  “Super service fra start til slut. Billederne er perfekte! Tak……”

Modelfotografering

Jeg havde fornøjelsen af at fotografere modellen Pasoon Ilham. Jeg har tidligere arbejdet sammen med Pasoon og vi har det altid morsomt og hyggelig, mens vi tager billeder. En seriøs, men uformel tone er det jeg foretrækker når jeg fotograferer. Pasoon havde taget sin kammerat Waheed Shahabi med i studiet og han havde designet de trøjer som er på disse billeder. Vi startede i studiet og derefter gik vi ud i området omkring studiet og udnyttede det fantastiske vejr.Pasoon_modelbilleder_1_sorthvid-5533 Pasoon_modelbilleder_1-5771 Pasoon_modelbilleder_-5715 Pasoon_modelbilleder_-5720 Pasoon_modelbilleder_-5755 Pasoon_modelbilleder_-5760 Pasoon_modelbilleder_-5763 Pasoon_modelbilleder_-5766 Pasoon_modelbilleder_beskåret_-5439 Pasoon_modelbilleder_beskåret_sorthvid-5663 Pasoon_modelbilleder_sorthvid_beskåret-5439 Pasoon_modelbilleder_Sorthvid_brune_øjne-5531 Pasoon_modelbilleder_sorthvid1-5715 Pasoon_modelbilleder_sorthvid1-5771 Pasoon_modelbilleder_sorthvid-5439 Pasoon_modelbilleder_sorthvid-5463 Pasoon_modelbilleder_sorthvid-5714 Pasoon_modelbilleder_sorthvid-5720 Pasoon_modelbilleder_sorthvid-5737 Pasoon_modelbilleder_sorthvid-5755 Pasoon_modelbilleder_sorthvid-5760 Pasoon_modelbilleder_sorthvid-5763 Pasoon_modelbilleder_sorthvid-5771