• Vores Kunder Siger:

  “Jeg havde en rigtig god oplevelse til mit photoshoot i Rødovre. Jeg følte mig afslappet og tilpas. Det var alt sammen meget professionelt.
  Ville helt klart anbefale Ian som fotograf.”

  “Ian tog nogle virkelige gode billeder før, under og efter vielsen og sørgede for at gøre vores dag uforglemmelig, og vil helt sikkert være en fotograf jeg anbefaler andre.”

  “….. Ian er meget sympatisk og empatisk og vi havde ingen kvaler ved at vælge ham som fotograf. Fra start var Ian super engageret over vi skulle giftes og det gav en kæmpe ro hos os, og vi kunne derfor koncentrere os om at planlægge resten.”

  “Alle gæsterne følte sig tilpas i hans selskab og vigtigst af alt gjorde vi, som brudepar, det også.”

  “Selve bryllupsportrætterne var fantastisk sjove at få taget. Ian har en yderst humoristisk sans som kan lette den smule anspændthed, man har, på sådan en dag.”

  Ian Fotograf i København har vores varmeste anbefalinger til at forevige de minder, som man har allerkærest.”

  “Ian er en fotograf i Rødovre med stor passion for det han laver, hvilket skinner tydeligt igennem. Han ligger meget energi i at yde en formidabel service og imødekommer ønsker og behov. Yderst fleksibel, god til børn og et skønt menneske at have omkring sig.

  “Super god oplevelse i København med dig som fotograf. Meget fleksibel i forhold til sted, havde brød med så William kunne fodre ænder. Du flyttede med hvor William var så du fangede øjeblikke der var virkelige og ikke opstillede – præcis hvad vi ville have i vores billeder. Du super god til børn og var kreativ med omgivelserne. Alt i alt en kanon oplevelse der gav virkelig gode billeder. Absolut ikke sidste gang vi bruger dig.”

  “Ian har, som fotograf, givet os den bedste service fra start til slut! Ian fulgte vores datter i kirken ved hendes dåb, og fik taget nogle fantastiske billeder. Det er bestemt ikke sidste gang, vi bruger IN foto.”

  “Vi har brugt IAN Foto til at få taget nogen familie billeder. Vi har været super tilfredse med hans måde at håndtere os på, som hans kunder. Han er utrolig imødekommende og hans personlighed bærer meget præg af at han er uddannet pædagog. Han er fantastisk til børn. Han har givet os nogen billeder som vi vil gemme resten af vores liv. Vi er meget tilfredse med behandling, kvalitet og pris. Tak Ian.”

  “Rigtig god stemning og super sød, pædagogisk og dygtig fotograf! Kan varmt anbefales.

  “Vi syntes at du var meget glad, sjov og mest af alt professionel. Vi vil både bruge og anbefale dig en anden gang! ”

  “God fotograf, dejlig stemning og super pædagogisk.”

  “Super service fra start til slut. Billederne er perfekte! Tak……”

Vielse på rådhuset

Se billeder fra det fantastiske sommerbryllup. Borgerlig vielse

Jeg havde den udsøgte fornøjelse af, at være fotograf ved dette bryllup. Brudeparret skulle borgerlig vies på Rødovre Rådhus og jeg var som altid mødt op i god tid og var den første på pladsen foran rådhuset. Gæsterne kom og samledes foran rådhuset og der blev hygget og grinet og det var tydeligt at her var der en gruppe mennesker, som er glade for hinanden. Brudeparret formåede, at gå ind på rådhuset og stod inde på rådhuset og kiggede ud på deres familie og venner med et blik som sagde “kommer I ind eller hvad??!!” I byrådssalen fik brudeparret sagt “ja” til hinanden og de lovformelle papirer blev skrevet under og gæsterne gik udenfor, hvor de ventede med ris og fugle frø.

 

Brudeparret kom ud og der var mange, som gerne ville kaste med ris og fuglefrø. Brudeparret blev lykønsket af familie og venner og alle fremmødte blev inviteret til et glas Champagne på Damhus engen. På Damhusengen var der en hyggelig stemning og efter brudeparrets anvisninger fik vi taget en masse billeder i alle tænkelige kombinationer. Vi fik endvidere taget brudepar portrætterne ved Damhusengen. Ved festen senere på dagen, kom jeg forbi og tog et gruppebillede af alle de gæster som var med til festen. En dejlig dag med glade mennesker og et fantastisk brudepar.

Bryllup_Irene_og_Morten_1 Bryllup_Irene_og_Morten_12 Bryllup_Irene_og_Morten_17 Bryllup_Irene_og_Morten_25 Bryllup_Irene_og_Morten_35 Bryllup_Irene_og_Morten_36 Bryllup_Irene_og_Morten_41 Bryllup_Irene_og_Morten_42 Bryllup_Irene_og_Morten_47 Bryllup_Irene_og_Morten_54 Bryllup_Irene_og_Morten_57 Bryllup_Irene_og_Morten_68 Bryllup_Irene_og_Morten_70 Bryllup_Irene_og_Morten_83 Bryllup_Irene_og_Morten_86 Bryllup_Irene_og_Morten_95_sorthvid Bryllup_Irene_og_Morten_99_hårnålefjernet Bryllup_Irene_og_Morten_103 Bryllup_Irene_og_Morten_104 Bryllup_Irene_og_Morten_112