• Vores Kunder Siger:

  “Jeg havde en rigtig god oplevelse til mit photoshoot i Rødovre. Jeg følte mig afslappet og tilpas. Det var alt sammen meget professionelt.
  Ville helt klart anbefale Ian som fotograf.”

  “Ian tog nogle virkelige gode billeder før, under og efter vielsen og sørgede for at gøre vores dag uforglemmelig, og vil helt sikkert være en fotograf jeg anbefaler andre.”

  “….. Ian er meget sympatisk og empatisk og vi havde ingen kvaler ved at vælge ham som fotograf. Fra start var Ian super engageret over vi skulle giftes og det gav en kæmpe ro hos os, og vi kunne derfor koncentrere os om at planlægge resten.”

  “Alle gæsterne følte sig tilpas i hans selskab og vigtigst af alt gjorde vi, som brudepar, det også.”

  “Selve bryllupsportrætterne var fantastisk sjove at få taget. Ian har en yderst humoristisk sans som kan lette den smule anspændthed, man har, på sådan en dag.”

  Ian Fotograf i København har vores varmeste anbefalinger til at forevige de minder, som man har allerkærest.”

  “Ian er en fotograf i Rødovre med stor passion for det han laver, hvilket skinner tydeligt igennem. Han ligger meget energi i at yde en formidabel service og imødekommer ønsker og behov. Yderst fleksibel, god til børn og et skønt menneske at have omkring sig.

  “Super god oplevelse i København med dig som fotograf. Meget fleksibel i forhold til sted, havde brød med så William kunne fodre ænder. Du flyttede med hvor William var så du fangede øjeblikke der var virkelige og ikke opstillede – præcis hvad vi ville have i vores billeder. Du super god til børn og var kreativ med omgivelserne. Alt i alt en kanon oplevelse der gav virkelig gode billeder. Absolut ikke sidste gang vi bruger dig.”

  “Ian har, som fotograf, givet os den bedste service fra start til slut! Ian fulgte vores datter i kirken ved hendes dåb, og fik taget nogle fantastiske billeder. Det er bestemt ikke sidste gang, vi bruger IN foto.”

  “Vi har brugt IAN Foto til at få taget nogen familie billeder. Vi har været super tilfredse med hans måde at håndtere os på, som hans kunder. Han er utrolig imødekommende og hans personlighed bærer meget præg af at han er uddannet pædagog. Han er fantastisk til børn. Han har givet os nogen billeder som vi vil gemme resten af vores liv. Vi er meget tilfredse med behandling, kvalitet og pris. Tak Ian.”

  “Rigtig god stemning og super sød, pædagogisk og dygtig fotograf! Kan varmt anbefales.

  “Vi syntes at du var meget glad, sjov og mest af alt professionel. Vi vil både bruge og anbefale dig en anden gang! ”

  “God fotograf, dejlig stemning og super pædagogisk.”

  “Super service fra start til slut. Billederne er perfekte! Tak……”

Foto på location

Se børne- og familie foto, taget på lokation. Det er noget andet end studie billeder og med masser af naturligt lys.

William havde taget sine forældre med, så vi kunne tage nogle billeder af alle 3. Jeg har tidligere fotograferet William og ved, at de opstillede studiebilleder ikke falder i familiens smag.

Vi mødtes ved Rebæk Søpark i Hvidovre og så bestod min opgave ellers i at forsøge at holde trit med William – ikke nogen nem opgave, da han er en energisk krudtugle. William var denne dag mest bevidst om, hvad han IKKE ville – men med tålmodighed og lidt snilde lykkedes det dog at få gode billeder i hus.

Williams mor, udtalte efter at have set billederne:

“De er bare så gode og det slide show med musik er helt i top. Tak for det hele igen. Det som sagt ikke sidste gang. Du formår at fange det naturlige og det er lige det vi ville have♡ tak Ian”

Jeg redigerede billederne og oprettede et online galleri, hvorfra billederne kan downloades i fuld opløsning.

En session som denne vil koste kr. 1000 inkl. 2 billeder i fuld opløsning, downloaded fra et online galleri. Flere billeder kan ved interesse tilkøbes for kr. 200 pr. stk.(downloades) både enkelte, men også hele galleriet. Ved køb af hele galleriet vil prisen være kr. 1500 for minimum 15 billeder. william-4271 william-4301 william-4343 william-4355 william-4385 william-4463 william-4466 william-4647 william-4702 william-4706 william-4783 william-4794 william-4798 william-4800 william-4807 william-4855 william-4856