• Vores Kunder Siger:

  “Jeg havde en rigtig god oplevelse til mit photoshoot i Rødovre. Jeg følte mig afslappet og tilpas. Det var alt sammen meget professionelt.
  Ville helt klart anbefale Ian som fotograf.”

  “Ian tog nogle virkelige gode billeder før, under og efter vielsen og sørgede for at gøre vores dag uforglemmelig, og vil helt sikkert være en fotograf jeg anbefaler andre.”

  “….. Ian er meget sympatisk og empatisk og vi havde ingen kvaler ved at vælge ham som fotograf. Fra start var Ian super engageret over vi skulle giftes og det gav en kæmpe ro hos os, og vi kunne derfor koncentrere os om at planlægge resten.”

  “Alle gæsterne følte sig tilpas i hans selskab og vigtigst af alt gjorde vi, som brudepar, det også.”

  “Selve bryllupsportrætterne var fantastisk sjove at få taget. Ian har en yderst humoristisk sans som kan lette den smule anspændthed, man har, på sådan en dag.”

  Ian Fotograf i København har vores varmeste anbefalinger til at forevige de minder, som man har allerkærest.”

  “Ian er en fotograf i Rødovre med stor passion for det han laver, hvilket skinner tydeligt igennem. Han ligger meget energi i at yde en formidabel service og imødekommer ønsker og behov. Yderst fleksibel, god til børn og et skønt menneske at have omkring sig.

  “Super god oplevelse i København med dig som fotograf. Meget fleksibel i forhold til sted, havde brød med så William kunne fodre ænder. Du flyttede med hvor William var så du fangede øjeblikke der var virkelige og ikke opstillede – præcis hvad vi ville have i vores billeder. Du super god til børn og var kreativ med omgivelserne. Alt i alt en kanon oplevelse der gav virkelig gode billeder. Absolut ikke sidste gang vi bruger dig.”

  “Ian har, som fotograf, givet os den bedste service fra start til slut! Ian fulgte vores datter i kirken ved hendes dåb, og fik taget nogle fantastiske billeder. Det er bestemt ikke sidste gang, vi bruger IN foto.”

  “Vi har brugt IAN Foto til at få taget nogen familie billeder. Vi har været super tilfredse med hans måde at håndtere os på, som hans kunder. Han er utrolig imødekommende og hans personlighed bærer meget præg af at han er uddannet pædagog. Han er fantastisk til børn. Han har givet os nogen billeder som vi vil gemme resten af vores liv. Vi er meget tilfredse med behandling, kvalitet og pris. Tak Ian.”

  “Rigtig god stemning og super sød, pædagogisk og dygtig fotograf! Kan varmt anbefales.

  “Vi syntes at du var meget glad, sjov og mest af alt professionel. Vi vil både bruge og anbefale dig en anden gang! ”

  “God fotograf, dejlig stemning og super pædagogisk.”

  “Super service fra start til slut. Billederne er perfekte! Tak……”

Fotograf i Rødovre & København

Jeg har den stor fornøjelse af som fotograf, at have mange sjove, spændende, udfordrende og givende opgaver sammen med mine kunder. Mine opgaver spænder virkelig vidt fra begravelse til Bryllup over sport til koncerter. Jeg bliver aldrig træt af at fotografere og jeg er helt vild med, at se de følelser som billeder kan fremkalde. Forleden dag sad jeg og redigerede nogle billeder fra en opgave og tog mig selv i, at have en tåre siddende i øjenkrogen og med min erfaring så ved jeg at hvis et billede kan fremkalde en sådan reaktion hos mig – så bliver kunden MEGET glad for billederne.

Jeg bruger en del tid på hele tiden at dygtiggøre mig, til gavn for mine kunder – jeg holder mig udstyr ajour og investerer en del i at have det rigtige udstyr som passer til opgaven.

Jeg brænder for, at give kunden en god oplevelse og gør jeg det så får jeg det fornemmeste hædersbevis man kan få: En anbefaling, samt tilbagevendende kunder – dem har jeg mange af, både anbefalinger (Kan ses yderst til venstre) og tilbagevendende kunder.

Jeg har udviklet kundeoplevelsen og er gået fra udlevering af private kunders billeder på en USB-stick, til at lave et online galleri – med kode – samt mulighed for download af alle billeder i fuld opløsning. Ved udlevering af gode, redigerede filer adskiller IN foto sig fra mange af de øvrige fotografer, som vil have betaling for de elektroniske filer – min holdning er at de hører hjemme hos kunden og at jeg ingen glæde har af billederne på min harddisk.

Jeg er begyndt at tilbyde print til mine kunder i størrelser op til A3+ i professionel kvalitet og det er der flere der er begyndt at benytte sig af.

Jeg er klar på flere spændende og udfordrende opgave så tøv ikke med at kontakte IN foto. Jeg dækker som fotograf Rødovre, København og sjælland – men har også haft opgaver i Sverige.

“Fordi minder betyder alt”